תת"ע 5148/12/16 – מדינת ישראל נגד קורן ישראל
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
תת"ע 5148-12-16 ישראל נ' קורן ישראל
|
|
21 יוני 2017 |
1
|
|
|
דו"ח תעבורה 52210303922 |
|
|
|
לפני כבוד השופט אורן בועז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
קורן ישראל
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה: עו"ד גינסברג
ב"כ הנאשם: עו"ד קוטין
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בכך שביום 12.9.16 נהג ברכב בלא רישיון נהיגה תקף.
הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון בהתחשב במתחם ענישה ראוי ובנסיבותיו האישיות הקשות של הנאשם.
2
לאחר ששקלתי את חומרת העבירה, את מתחם הענישה הנוהג, את נסיבותיו האישיות של הנאשם כפי שהוצגו בפני, את וותק נהיגתו ועברו התעבורתי, את העובדה שבחר לקחת אחריות ולהודות באשמה, מצאתי כי ההסדר שהצדדים הציגו בפני הינו ראוי והולם ולכן אכבדו.
לפיכך אני דן את הנאשם לעונש/ים הבא/ים:
קנס:
אני מטיל על הנאשם קנס כספי בסך 400 ₪ או 4 ימי מאסר תמורתם.
הקנס ישולם עד יום 21.9.17.
ב"כ הנאשם/ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
פסילה בפועל:
הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 7 חודשים.
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 21.8.17 בשעה 12.00 וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו עד למועד הנקוב, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
הפעלה/הארכה:
הנני מורה על הפעלת עונש של פסילת רישיון הנהיגה למשך 3 חודשים כפי שפסק על תנאי בית משפט השלום /לתעבורה ב"ש ביום 15.6.15 בתיק מספר 5882-05-15 (הרשעה מספר 2 ) לריצוי באופן חופף.
פסילה על תנאי:
הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
התחייבות:
3
הנאשם יחתום עד ליום 21.8.17 במזכירות בית המשפט או במשרדי הסנגור על התחייבות בסך של 2000 ש"ח שלא לעבור במשך שנתיים את אותה עבירה בה הורשע, או עבירה של נהיגה בפסילה אחרת ייאסר למשך 10 ימים.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
ניתנה והודעה היום כ"ז סיוון תשע"ז, 21/06/2017 במעמד הנוכחים.
|
אורן בועז , שופט |
הוקלד על ידי איריס יזהר
