תת"ע 5138/01/16 – מדינת ישראל נגד ואסים מחמוד
בית משפט השלום לתעבורה בחיפה |
|
|
|
תת"ע 5138-01-16 מדינת ישראל נ' מחמוד ואסים
תיק חיצוני: 90505220294 |
1
בפני |
|
|
מאשימה |
מדינת ישראל
|
|
נגד
|
||
נאשמים |
ואסים מחמוד
|
|
|
||
החלטה |
2. המבקש טוען כי לא נהג ברכב ביום ביצוע העבירה. לטענתו, רכבו נמכר ביום 9.10.16 למר תייסיר שאויש, אשר נהג ברכב במועד ביצוע העבירה. צורף הסכם מכר ומסמך העברת בעלות ברכב.
3. המשיבה מתנגדת לבקשה.
4. מעיון בתיק בית המשפט עולה כי ניתן פסק דין בהעדר התייצבותו של המבקש ביום 18.2.16 וביום 3.3.16 הוגשה בקשה לביטול פסק הדין על ידי ב"כ המבקש דאז ונקבע דיון ליום 28.6.16. במועד הדיון האמור חזר בו ב"כ המבקש מבקשתו ופסק הדין נותר על כנו. משכך, לא ברור מדוע מגיש כעת המבקש בקשתו בשנית לאחר שחזר בו בעבר.
5. יתירה מכך, המבקש טוען כי הרכב נמכר למר תייסיר אשר נהג ברכב ביום ביצוע העבירה. אולם, מעיון בהסכם המכר עולה כי רכבו של המבקש נמכר ביום 9.10.16 בעוד שהעבירה נשוא תיק זה בוצעה ביום 17.10.15, כשנה לפני מכירת הרכב. המבקש לא סיפק בבקשתו הסבר המניח את הדעת בעניין זה ולא פירט כיצד יתכן כי מר תייסיר נהג ברכב כשנה לפני העברת הרכב על שמו.
2
6. בנסיבות אלו, בהעדר סיבה מוצדקת לאי התייצבותו של המבקש לדיון ובהעדר טענות הגנה מבוססות ומנומקות, אני מוצאת לנכון לדחות את הבקשה.
7. המזכירות תמציא העתק החלטה זו צדדים.
ניתנה היום, ח' תשרי תשע"ז, 10 אוקטובר 2016, בהעדר הצדדים.
