ת"ד (חיפה) 9881-06-16 – מדינת ישראל נ' מרים ח'טיב
|
ת"ד (חיפה) 9881-06-16 - מדינת ישראל נ' מרים ח'טיבשלום חיפה ת"ד (חיפה) 9881-06-16 מספר פל"א 153039/2016 מדינת ישראל נ ג ד מרים ח'טיב בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בחיפה [15.11.2017] לפני כבוד השופטת כרמית פאר גינת מטעם הנאשמת - עו"ד עבאס מטעם המאשימה - עו"ד מרקוביץ הכרעת דין
הנני מרשיעה את הנאשמת בעבירות המיוחסות לה בכתב האישום.
גזר דין
הנאשמת הורשעה על פי הודאתה בעבירה עיקרית של נהיגה בחוסר זהירות.
הצדדים הגיעו להסדר טיעון כמפורט לעיל.
הנאשמת נוהגת משנת 2015 ונעדר עבר תעבורתי.
לנוכח מהות העבירות והעדר עברה התעבורתי של הנאשמת, נראה לי כי ההסדר אליו הגיעו הצדדים הינו סביר בנסיבות העניין.
אשר על כן, הנני גוזרת על הנאשמת את העונשים כדלקמן:
- אני פוסלת את הנאשמת מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 60 ימים בפועל בניכוי 60 ימי פסילה מנהלית.
|
|
|
- אני פוסלת את הנאשמת מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 2 חודשים על תנאי למשך 2 שנים והתנאי הוא שהנאשמת לא תעבור אותה/ן עבירה/ות שעליה/ן הורשעה או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או בתוספת השנייה לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א - 1961 ותורשע בגינה.
- אני דנה את הנאשמת לתשלום קנס בסך 800 ₪. הקנס ישולם ב- 2 תשלומים שווים ורצופים החל מתאריך 1/1/18 ובכל 1 בחודש שאחריו. ב"כ הנאשמת הונחה לגשת למזכירות לקבל שוברי תשלום.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בחיפה תוך 45 ימים מהיום.
ניתנה והודעה היום כ"ו חשוון תשע"ח, 15/11/2017 במעמד הנוכחים.
|




