ת"פ 60272/03/22 – מדינת ישראל נגד דניאל מהרי (עציר)
בית המשפט המחוזי בירושלים |
ת"פ 60272-03-22 מדינת ישראל נ' מהרי(עציר)
תיק חיצוני: 145614/2022 |
13.12.2022 |
|
לפני כבוד השופטת תמר בר-אשר
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל |
נגד
|
|
הנאשם |
דניאל מהרי (עציר) |
בא-כוח המאשימה: עו"ד קובי מוסקוביץ (פרקליטות מחוז ירושלים (פלילי)) בא-כוח הנאשם: עו"ד דותן דניאלי
|
החלטה
|
1. מועד שמיעת ההוכחות: ישיבות הוכחות ביום 1.5.2023 מהשעה 9:30 עד השעה 15:30.
על הצדדים להיות ערוכים לאפשרות של חריגה ממסגרת הזמן.
במועד זה יישמעו עדי התביעה. עם זאת, על ההגנה להיות ערוכה לאפשרות שבמועד זה תישמע גם עדות הנאשם.
2. תיק מוצגים: תיק המוצגים יוגש עד יום 2.4.2023. הגשתו תהיה באמצעות 'נט המשפט' ובעותק נייר. מובהר כי האחריות להגשת תיק המוצגים במועד מוטלת על שני הצדדים.
תיק המוצגים יכלול את כל המסמכים שבכוונת המאשימה להגיש לרבות, הודעות הנאשם, חוות דעת מומחים, תעודות עובד ציבור, מזכרים, דו"חות פעולה, תמונות, סרטונים וכיוצא באלה.
למען הסר ספק מובהר כלהלן:
א. המוצגים יוגשו בכפוף לשמיעת עדויות, אלא אם כן ההגנה תוותר על חקירת העד הרלוונטי ובכפוף לכללי משקל וקבילות.
ב. מוצגים שלא יוגשו כאמור, לא תתאפשר הגשתם.
ג. המוצגים יוגשו כאמור, בין אם תינתן הסכמת ההגנה להגשתם ובין אם לאו. לעניין זה יובהר, כי בכל מקרה, אם תתבקש הגשת מוצג פלוני שההגנה מתנגדת להגשתו, בית המשפט יוכל לעיין בו בטרם החלטה אם להתיר את הגשתו. בנסיבות אלו, אין הבדל אם המוצג מוגש מראש (באופן המייעל את הדיון) או מוגש במהלך שמיעת העדויות.
המזכירות תזמין הקלטה לישיבת ההוכחות, כן תזמין את הנאשם באמצעות שב"ס ותמציא את ההחלטה אל באי-כוח הצדדים.
ניתנה היום, י"ט בכסלו התשפ"ג, 13 בדצמבר 2022, בהיעדר הצדדים.
תמר בר-אשר, שופטת |
