ת"פ 59343/03/18 – מיכאל גולדברג נגד מדינת ישראל
בית משפט השלום בתל אביב - יפו
|
ת"פ 59343-03-18 מדינת ישראל נ' גולדברג(עציר) ת"פ 43566-03-20 מדינת ישראל נ' גולדברג
|
1
|
מספר בקשה: 25 |
|
לפני כבוד השופט ירון גת
|
||
המבקשים: |
מיכאל גולדברג (עציר)
|
|
נגד
|
||
המשיבים: |
מדינת ישראל
|
|
|
||
החלטה |
בנסיבות הבקשה, ולבקשת גורמי הטיפול לאור הימצאותו של הנאשם בשלבים הראשונים של הטיפול בקהילה, נדחה להמשך דיון ליום 7.10.21, שעה 9:30.
כמו כן, לבקשת ב"כ הנאשם, אני מורה לשירות המבחן לערוך לנאשם בדיקת התאמה ראשונית לבית המשפט הקהילתי.
על הנאשם להתייצב בשירות המבחן, בליווי מפקח מאושר או נציג מהקהילה הטיפולית, במועד אליו יזומן לצורך בדיקת התאמה לבית המשפט הקהילתי.
כתובת שירות המבחן למבוגרים בתל אביב - יפו רח' קיבוץ גלויות 106. המועד שייקבע לנאשם הוא מועד בדיקת ההתאמה. פרוטוקול זה מהווה הזמנה. ב"כ הנאשם תסביר לנאשם כי האחריות להגיע לשירות המבחן היא עליו. במידה והנאשם לא יגיע מיזמתו לשירות המבחן יחשב הדבר כי הוא ויתר על זכותו לבדיקת התאמה, כאמור. בהגעה לשירות המבחן יש להצטייד בתעודה מזהה ובפרוטוקול זה, לציין שהגיע לבדיקת התאמה לבית המשפט הקהילתי.
תשומת לב שירות המבחן כי הנאשם שוהה בקהילה הטיפולית "קרית שלמה".
מספר טלפון נייד של ב"כ, עו"ד קרן בלס, הנאשם: 052-2866878; פקס: 03-7444735.
2
מזכירות בית המשפט מתבקשת להעביר החלטה זו בצירוף כתב האישום באופן מידי לשירות המבחן בפקס: 025085994.
מזכירות בית המשפט תעביר תוכן ההחלטה לעוזרת המשפטית של כבוד השופטת אבירה אשקלוני.
ניתן ליצור קשר טלפוני עם גב' נאוה שאקרי בשירות המבחן למבוגרים לשם תיאום מועד חלופי במקרה וקיים קושי להגיע במועד שנקבע בטל' 03-5125511.
מובהר לנאשם כי אין בשליחתו להכנת בדיקת התאמה כדי להביע עמדה לגבי קבלתו לבית המשפט הקהילתי בסופו של יום.
ב"כ הנאשם תיידעו אודות המועד הנדחה ואודות חובת התייצבות לדיון הבא.
ניתנה היום, כ"ה תמוז תשפ"א, 05 יולי 2021, בהעדר הצדדים.
