ת"פ 58081/03/14 – מדינת ישראל נגד יהונתן נגר-בעצמו
|
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
|
ת"פ 58081-03-14 מדינת ישראל נ' נגר
|
|
10 יולי 2017 |
1
|
|
|
|
|
פ"א מהסבה 03480201400542 |
|
|
|
|
בפני כב' השופט אמיר דורון |
|
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל ע"י המתמחה יאיר מלכה
|
||
|
נגד
|
|||
|
הנאשם |
יהונתן נגר-בעצמו ע"י ב"כ עו"ד יפעת שבד-דאי
|
||
[פרוטוקול הושמט]
גמר דין
1. נקבע כי הנאשם ביצע את המיוחס לו בכתב האישום המתוקן.
2. הצדדים הגיעו להסדר טיעון.
דין והֲלָכָה פסוקה הם כי, ככלל, יכבד בית המשפט את ההסכמות אליהן הגיעו הצדדים במסגרת הסדר טיעון, וזאת כל עוד מצא בית המשפט את שיקולי התביעה סבירים וכל עוד עונה ההסדר על האיזון הראוי בין האינטרסים והשיקולים העומדים על הפרק.
3. הנאשם יליד 1968, נעדר עבר פלילי.
4. במקרה דנן, נחה דעתי כי שיקולי המאשימה בהסכמתה להסדר הטיעון הם סבירים וּראויים, וּלפיכך החלטתי לכבד את הסדר הטיעון, אשר אינו חורג משמעותית מרף הענישה הראוי בנסיבות העניין.
הנאשם חסך זמן שיפוטי יקר בעצם הודאתו, ועברו הפלילי נלקח בחשבון בשיקולי המאשימה באופן סביר.
5. נוכח האמור, אני דן את הנאשם לעונשים הבאים:
2
(א) ניתן בזאת צו של"צ בהיקף של 100 שעות, עפ"י תכנית שתיבנה על ידי שירות המבחן ותוגש לאישור ביהמ"ש בתוך 60 יום מהיום. הובהר לנאשם כי ככל שלא ימלא אחר צו השל"צ או הנחיות שירות המבחן, ותוגש בקשה להפקעת הצו, יוכל ביהמ"ש לשקול השתת עונשים נוספים ואחרים לרבות הרשעתו בדין.
(ב) הנאשם יפצה את המתלוננת ע.ת/1 בסך 2,500 ₪, אשר יקוזזו מהפקדה הקיימת, ככל שקיימת, בתיק מ"ת 58106-08-14. ככל שלא קיימת הפקדה, או קיימת מניעה כדין לקזזה, ישולמו הפיצויים בחמישה תשלומים שווים ורצופים החל מיום 1.9.2017 ובכל 1 לחודש שלאחריו.
זכות ערעור בתוך 45 יום לבית המשפט המחוזי.
ניתנה והודעה היום ט"ז תמוז תשע"ז, 10/07/2017 במעמד הנוכחים.
|
|
|
אמיר דורון , שופט |
הוקלד על ידי גל מלול




