ת"פ 4537/10/17 – מדינת ישראל נגד לוקאס בושיק – בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
ת"פ 4537-10-17 מדינת ישראל נ' בושיק
|
|
11 דצמבר 2017 |
1
|
לפני כבוד השופט יואב עטר
|
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עו"ד שגיא אבנעים
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
לוקאס בושיק - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד אוהד סלמי
|
||
פרוטוקול
ב"כ הצדדים:
הצדדים מודיעים כי הגיעו להסדר טיעון שלפיו כתב האישום יתוקן, והנאשם יודה ויורשע במיוחס לו בכתב האישום המתוקן.
בטרם הטיעונים לעונש יישלח הנאשם לתסקיר שירות המבחן, שלאחריו יטענו הצדדים לעונש.
אין הסדר לעונש וכל צד יטען על פי מיטב הבנתו.
כמו כן, הוסכם כי תנאי מעצר הבית בו מצוי הנאשם ישונו באופן בו הנאשם יחזור להתגורר בביתו בעיר בבאר-שבע, ברח' רד"ק 10 דירה 36 באר-שבע בתנאי מעצר בית לילי החל מהשעה 22:00 עד לשעה 06:00 בבוקר למחרת, ותתווסף ערבה נוספת אימו של הנאשם, הגב' פונצ'נסקה אליזבט ת.ז. 303923593 (טל: -08-6108381). הערבה תחתום על ערבות צד ג' בסך 8,000 ₪.
כל יתר תנאי השחרור יישארו בעינם.
בית המשפט מתבקש לבטל את הדיון שקבוע בפני כב' השופטת שטרית ליום 25.12.17 בשעה 10:00.
2
בית המשפט - בית המשפט מסביר לנאשם כי אינו מחויב לאמץ את המלצת שירות המבחן וכי ככל שבהמשך תוצג הסכמה עונשית, בימ"ש אינו מחויב לכבדה.
הנאשם:
הבנתי את ההסדר, והוא מקובל עלי.
הבנתי את הסברו של ביהמ"ש שאינו מחויב לאמץ את המלצת שירות המבחן ושככל שתוצג הסכמה עונשית בימ"ש לא חייב לכבד אותה.
ב"כ המאשימה:
מגיש כתב אישום מתוקן.
החלטה
כתב האישום המתוקן מתקבל ויסומן כא/1, וייסרק על ידי המזכירות כ"כתב טענות".
ניתנה והודעה היום כ"ג כסלו תשע"ח, 11/12/2017 במעמד הנוכחים.
|
יואב עטר, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
על-יסוד הודאת הנאשם בעצמו ומפי בא כוחו, אני מרשיע את הנאשם בעבירות המיוחסות לו בכתב האישום המתוקן.
ניתנה והודעה היום כ"ג כסלו תשע"ח, 11/12/2017 במעמד הנוכחים.
3
|
יואב עטר, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
נותן תוקף של החלטה להסכמת הצדדים ביחס לשינוי בתנאי השחרור.
לאור בקשת ב"כ הצדדים, דוחה שמיעת הטיעונים לעונש ליום 22.5.2018 שעה 10:00.
שירות המבחן מתבקש להגיש תסקיר אודות הנאשם עד ליום 13.5.2018.
תשומת לב שירות המבחן כי ניתן ליצור קשר עם בא-כוח הנאשם, עו"ד אוהד סלמי, בטלפון:
050-6009900) פקס': 08-6231155 ( וכן במישרין : 053-4221033 ).
מובהר לנאשם כי ככל שלא יקבל הזמנה לשירות המבחן בתוך עד 30 ימים מהיום עליו ליצור קשר באמצעות בא כוחו עם שירות המבחן, לשם תיאום מועד עבורו.
מובהר לנאשם כי ככל שלא יעשה כאמור לעיל, לא יתקבלו כל טענות לפיהן לא התייצב בפני שירות המבחן, בשל אי קבלת זימון, וככל שהנאשם לא יתייצב בפני שירות המבחן, ייראה הנאשם כמי שזנח את בקשתו להגשת תסקיר והדיון יימשך ללא קבלת תסקיר.
מזכירות בית המשפט תשלח עותק ההחלטה לשירות המבחן.
הנאשם מוזהר שעליו להתייצב במועד שנקבע, כי לא יקבל הזמנה נוספת לדיון, וכי באם לא יתייצב יוצא כנגדו צו הבאה וכן יכול ויחולטו ערבויותיו.
המזכירות תעקוב אחר האמור לעיל וככל שלא יוגש דבר מטעם שירות המבחן, עד ליום 13.5.2018 תביא התיק בפני לשם מתן החלטה נוספת בעניין.
4
משהצדדים הגיעו להסכמה ביחס לשינוי בתנאי השחרור, מתייתר הדיון שהיה קבוע ליום 25.12.17 בתיק המעצרים הקשור בתיק זה בפני כב' השופטת הבכירה ש. שטרית והמזכירות מתבקשת לבטלו מיומנה.
ניתנה והודעה היום כ"ג כסלו תשע"ח, 11/12/2017 במעמד הנוכחים.
|
יואב עטר, שופט |
