ת"פ 36916/04/14 – מדינת ישראל נגד טטיאנה צ'רנוב -בעצמה
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
ת"פ 36916-04-14 מדינת ישראל נ' צ'רנוב
|
|
06 נובמבר 2016 |
1
|
לפני כבוד השופט אמיר דורון |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עוה"ד בוסה טסמה
|
||
נגד
|
|||
הנאשמת |
טטיאנה צ'רנוב -בעצמה ע"י ב"כ עוה"ד נורית שני
|
||
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
1. הנאשמת הורשעה, על פי הודאתה בעבירה שיוחסה לה בכתב האישום.
2. הצדדים הגיעו להסדר טיעון עונשי.
דין והֲלָכָה פסוקה הם כי, ככלל, יכבד בית-המשפט את ההסכמות אליהן הגיעו הצדדים, במסגרת הסדר טיעון, וזאת כל עוד מצא בית המשפט את שיקולי התביעה סבירים וכל עוד עונה ההסדר על האיזון הראוי בין האינטרסים והשיקולים העומדים על הפרק.
3. הנאשמת ילידת 1977 לחובתה חמש הרשעות קודמות וכן מאסר מותנה בר הפעלה.
4. במקרה דנן, נחה דעתי כי שיקולי המאשימה בהסכמתה להסדר-הטיעון, הנם סבירים וּראויים, וּלפיכך החלטתי לכבד את הסדר-הטיעון, אשר אינו חורג משמעותית מרף הענישה הראוי בנסיבות העניין.
הנאשמת חסכה זמן שיפוטי יקר בעצם הודאתה, ועברה הפלילי נלקח בחשבון בשיקולי המאשימה באופן סביר.
5. נוכח האמור, אני דן את הנאשמת לעונשים הבאים:
(א) מוארך בזאת המאסר המותנה שהושת על הנאשם בת"פ 51436-05-12 (שלום באר שבע) מיום 7.11.2012 וזאת למשך תקופה של שנתיים מהיום.
2
(ב) אני מורה בזאת כי הנאשמת תעמוד בתקופת מבחן - צו מבחן - למשך שנה וחצי מהיום. יובהר לנאשמת כי עליה למלא אחר כל הנחיה שתינתן לה על ידי שירות המבחן, או מי מטעמו, וכי עליה להקפיד שלא לבצע עבירות נוספות במהלך תקופת המבחן. הובהר לנאשמת כי ככל שלא תעמוד בתנאים אלו, יוכל ביהמ"ש לשקול הפקעת צו המבחן והשתת עונשים אחרים ונוספים על הנאשמת בגין תיק זה.
המזכירות תעביר עותק ההחלטה לשירות המבחן.
(ג) המוצג יחולט או יושמד לשיקול דעת קצין החקירות.
זכות ערעור בתוך 45 יום לבית המשפט המחוזי.
ניתנה והודעה היום ה' חשוון תשע"ז, 06/11/2016 במעמד הנוכחים.
|
אמיר דורון , שופט |
הוקלדעלידיגלמלול
