ת"פ 16568/05/17 – מדינת ישראל נגד ניר רפאל גלילי
בית משפט השלום בנתניה |
|
|
|
ת"פ 16568-05-17 מדינת ישראל נ' גלילי
תיק חיצוני: 521507/2016 |
1
בפני |
כבוד השופטת הדס רוזנברג שיינרט
|
|
מאשימה |
מדינת ישראל
|
|
נגד
|
||
נאשם |
ניר רפאל גלילי
|
|
|
||
|
|
|
|
||
החלטה
|
||
בקשה להוצאת פלט שיחות טלפון בנוגע למכשירה של המתלוננת כרוכה, מעצם טבעה, בפגיעה משמעותית בפרטיותה של המתלוננת. ברי כי צו מעין זה צריך להיות ממוקד ליום נתון ורצוי אף לתחום אותו בשעות הנוגעות לעניין.
לא ראיתי בבקשת ההגנה הפנייה לפרוטוקול בה מופיעים היום והשעות שעל פי הנטען התקשרה במהלכם המתלוננת למשטרה אלא רק הפניה לנכונותה הכללית של המתלוננת לאפשר בדיקה והוצאת הפלט.
עובדות כתב האישום מייחסות את אירוע הנגיחה ( שלאחריו נטען כי המתלוננת התקשרה ) שבוע לפני ה - 26.11.16 ולא בתאריך ה - 26.11.16, המועד לגביו הוגשה הבקשה.
2
נוכח האמור, בטרם הוצאת צו - על הסנגור להעביר הפנייה מדויקת בכתב לבסיס הראייתי המתאר את המועד לגביו מתבקש הצו, בהתאם לעדות המתלוננת.
באי כוח הצדדים יוכלו להעביר לביהמ"ש התייחסותם באשר למועד המדויק אליו אמור להתייחס הצו תוך 7 ימים מהיום.
המזכירות תעביר ההחלטה לצדדים.
ניתנה היום, כ"ד שבט תשע"ט, 30 ינואר 2019, בהעדר הצדדים.
