ת"ד 5956/12/16 – מדינת ישראל נגד עדנה חדד
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
ת"ד 5956-12-16 ישראל נ' חדד
|
|
25 אפריל 2017 |
1
|
|
|
מספר פל"א 238303/2016 |
|
|
|
לפני כבוד השופט אורן בועז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
עדנה חדד
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה: עו"ד מנטסון
ב"כ הנאשמת: עו"ד קוטין
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
הנאשמת מודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום המתוקן.
לפיכך, אני מוצא את הנאשמת אשמה בעבירה שיוחסה לה בכתב האישום ומרשיע אותה בהתאם.
|
אורן בועז , שופט |
2
גזר דין
הנאשמת הורשעה על פי הודאתה בכתב אישום מתוקן בכך שביום 2.6.16 נהגה ברכב ולא צייתה לתמרור עצור באותן הנסיבות פגעה ברכב אחר וכתוצאה מהתאונה ניזוקו כלי הרכב, ונחבלה בגופה הנהגת המעורבת.
הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון בהתחשב בכשלים ראייתיים שהובילו אותם לתיקון כתב האישום לקולא, ולנוכח העובדה כי הנאשמת מחזיקה ברישיון נהיגה משנת 1971 ועברה התעבורתי תקין.
עוד צוין בפני, כי הנהגת המעורבת נחבלה בצורה קלה.
לאחר ששקלתי את חומרת העבירה, את מתחם הענישה הנוהג, את נסיבותיה האישיות של הנאשמת כפי שהוצגו בפני, את וותק נהיגתה ועברה התעבורתי, את העובדה שבחרה לקחת אחריות ולהודות באשמה, מצאתי כי ההסדר שהצדדים הציגו בפני הינו ראוי והולם ולכן אכבדו.
לפיכך אני דן את הנאשמת לעונשים הבאים:
קנס:
אני מטיל קנס כספי בסך 1200 ₪ או 12 ימי מאסר תמורתם.
ב- 4 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 25.6.17 ובכל 25 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות.
ב"כ הנאשמת/הנאשמת הונחתה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
פסילה על תנאי:
הנני פוסל את הנאשמת מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך שנתיים והתנאי הוא שלא תעבור אותה עבירה בה הורשעה או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
3
ניתן ב25 באפריל 2017
הוקלדעלידישנהבמנדל
