ת"ד 4085/01/14 – מדינת ישראל נגד ברוך כרייף
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
ת"ד 4085-01-14 מדינת ישראל נ' כרייף
|
|
25 נובמבר 2015 |
1
|
|
|
לפני כבוד השופטת טל אוסטפלד נאוי |
|
||
המאשימה |
מדינת ישראל
|
|||
נגד
|
||||
הנאשמים |
ברוך כרייף
|
|||
נוכחים: ב"כ המאשימה עו"ד ברנע ב"כ הנאשם עו"ד שלגי הנאשם בעצמו |
||||
|
|
|||
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
מתירה תיקון כתב האישום.
מתירה לנאשם לצרף את הדו"ח הנ"ל.
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום המתוקן ו בדוח המצורף.
לפיכך, אני מוצאת את הנאשם אשם בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום המתוקן ובדוח המצורף ומרשיעה אותו בהתאם.
2
ניתנה והודעה היום י"ג כסלו תשע"ו, 25/11/2015 במעמד הנוכחים.
|
טל אוסטפלד נאוי , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הורשע לאחר שהודה בעובדות כא מתוקן וכן הודה ב כתב אישום נוסף המייחס לו
עבירת מהירות.
נוכח תיקון כתב האישום לקולא, הכשלים בראיות כפי שציינו באות כח הצדדים, כאשר בית המשפט נחשף לכשלים אלו, במהלך שמיעת פרשת התביעה, נוכח מועד בצוע העבירה, המסמך אותו ערך אחיו של הנאשם אשר הוא שנפגע את החבלות של ממש בעת התאונה, כאשר הוא מבקש להקל בעונש הנאשם ומציין כי יחסיו עמו תקינים ואפילו מצוינים, לאחר שעיינתי בגליון הרשעותיו של הנאשם, העובדה כי מדובר בעבירות ראשונות מסוגן לחובת הנאשם, לאחר שהתחשבתי בכך שהנאשם ריצה 30 ימי פסילה מנהלית, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 2000 ₪ או 25 ימי מאסר שיישא תמורתם.
הקנס ישולם ב- 4 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 1.1.16 ובכל 1 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי.
הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 11 חודשים .
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 27.12.15 בשעה 12.00 וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
3
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 5 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנני מורה על עונש של מאסר לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים. התנאי הוא שהנאשם לא יעבור עבירה של נהיגה בשכרות או תחת השפעת משקאות משכרים או נהיגה פסילה.
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום י"ג כסלו תשע"ו, 25/11/2015 במעמד הנוכחים.
|
טל אוסטפלד נאוי , שופטת |
הוקלד על ידי ארית מליחי
