עפ"ג 5744/11/16 – מדינת ישראל נגד אל-טרנס עבודות תשתית הנדסה ופיתוח בע"מ,רם נחשון,אלי נזרי
בית המשפט המחוזי בחיפה בשבתו כבית-משפט לערעורים פליליים |
|
|
15 נובמבר 2016 |
עפ"ג 5744-11-16 מדינת ישראל נ' אל-טרנס עבודות תשתית הנדסה ופיתוח בע"מ ואח'
|
1
|
מספר בקשה:2 |
||
בפני |
כב' השופט רון שפירא, סגן נשיא
|
||
מבקשת/מערערת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
משיבים |
1. אל-טרנס עבודות תשתית הנדסה ופיתוח בע"מ 2. רם נחשון 3. אלי נזרי
|
||
החלטה |
בפני בקשה לעיכוב ביצוע רכיב השל"צ שנקבע כי המשיבים 2-3 ירצו, כל זאת לאחר שהמבקשת הגישה ערעור על קולת גזר דינו של בית משפט השלום בחיפה. ב"כ הצדדים הגיבו בכתב לבקשה והסכימו כי החלטה תינתן על בסיס הטיעון בכתב וללא צורך בזימון הצדדים.
יוער, למען הסדר, כי בפסק הדין שניתן ביום 19.9.16 הורה בית משפט השלום לשירות המבחן להכין תכניות לשל"צ למשיבים 2 - 3. לא ראיתי בתיק בית משפט קמא כי הובאו לעיונו תכניות של"צ לאישור. לתגובת המשיבים צורפה הודעה שנשלחה משירות המבחן לגורמים ב"כפר הירוק" בעניין השמתו של המשיב 2 לביצוע עבודות של"צ שם. בהודעה לא פורט תאריך תחילת עבודה. לא ראית מסמך דומה בעניין משיב 3. בכל מקרה לא ראיתי שבית משפט השלום אישר את תכניות השל"צ. ממילא, כל עוד לא אושרה תכנית השל"צ לא ניתן להתחיל בביצוע העבודות.
בנסיבות אלו, ובשים לב לעובדה ששמיעת הערעור בפני הרכב נקבעה ליום 21.11.16, ויש להניח שפסק הדין יינתן במועד זה או בסמוך לכך, אני מורה לעכב את ביצוע השל"צ עד למתן פסק הדין בערעור.
המזכירות תשלח החלטה לב"כ הצדדים ולשירות המבחן.
2
ניתנה היום, י"ד חשוון תשע"ז, 15 נובמבר 2016, בהעדר הצדדים.
|
ר' שפירא, ס. נשיא |
