ע"פ 5753/19 – פלוני נגד מדינת ישראל
1
|
בבית המשפט העליון בשבתו כבית משפט לערעורים פליליים |
|
|
||
|
|
|
לפני: |
|
|
כבוד השופט ג' קרא |
|
כבוד השופטת י' וילנר |
|
נגד |
המשיבה: |
מדינת ישראל |
1. בהמשך להחלטתנו מיום 7.10.2019 ומשניתנה חוות דעתו של הממונה על עבודות שירות, אנו מורים כי המערער ירצה עונש מאסר בן 9 חודשים בניכוי ימי מעצרו, בדרך של עבודות שירות בגן הבוטני האוניברסיטאי, כמפורט בחוות דעת הממונה על עבודות שירות מיום 5.11.2019.
2. המערער יתייצב לצורך קליטה והצבה ביחידת עבודות שירות, מפקדת מחוז דרום יח' עבודות שירות בבאר שבע, ביום 12.1.2020 בשעה 8:00.
3. המערער מוזהר כי במהלך ריצוי עבודות השירות יהיה נתון למעקב של בדיקות שתן. סירוב לביצוע בדיקה, או בדיקה שתחזור עם ממצאים חיוביים, יהוו עילה להפסקת עבודות השירות וריצוי מאסר בפועל. עוד מוזהר המערער כי כל הפרה של תנאי עבודות השירות תוכל להוות עילה להפסקת עבודות השירות ולריצוי יתרת העונש במאסר בפועל. בא-כוחו של המערער מתבקש להדגיש בפניו האזהרות דלעיל.
4. עותק מפסק דין זה יועבר לממונה על עבודות שירות.
ניתן היום, ח' בחשון התש"פ (6.11.2019).
ש ו פ ט |
ש ו פ ט |
ש ו פ ט ת |
_________________________
19057530_E04.docx עכב
