ע"פ 1779/04/16 – מונדר בדיר,מוזהר בדיר נגד מדינת ישראל
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד |
||
ע"פ 1779-04-16 בדיר(עציר) נ' מדינת ישראל ע"פ 1864-04-16 בדיר נ' מדינת ישראל
|
|
15 נובמבר 2016 |
1
|
לפני: כבוד השופט ד"ר אחיקם סטולר, אב"ד כב' השופט ד"ר שמואל בורנשטין |
|
|
המערערים |
1 מונדר בדיר (עציר) 2. מוזהר בדיר
|
||
נגד
|
|||
המשיבה |
מדינת ישראל
|
||
#2#>
נוכחים:
ב"כ המערער 1 - עו"ד ערבה
ב"כ המערער 2 - עו"ד הראל
ב"כ המדינה - עו"ד ענבל הוכמן
המערער 1 הובא באמצעות שב"ס
המערער 2 בעצמו
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
המערער 1 מיוצג ואיננו מוצאים מקום לשמוע את המערער נוכח העובדה שניתן פסק דין בעניינו על ידי ערכאת הערעור.
באשר לבקשה לפריסת תשלום הקנס ודחיית מועד תשלומו, אנו דוחים את הבקשה נוכח תוצאת פסק הדין שהמערער שלשל לכיסו סכום נכבד שגבוה עשרות מונים משיעור הקנס שהושת עליו, ונוכח העובדה כי בכל מקרה בהחלטת בית משפט קמא מיום 16.2.16 נדחה תשלום הקנס ליום 1.8.17, אין מקום להיעתר לבקשה לדחיית מועד תשלום הקנס.
2
ניתנה והודעה היום י"ד חשוון תשע"ז, 15/11/2016 במעמד הנוכחים.
|
|
|
אחיקם סטולר, שופט |
זהבה בוסתן, שופטת |
שמואל בורנשטין, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה (לגבי המערער 2)
נוכח בקשת ב"כ המערער 2, אנחנו מורים כי מערער 2 יתייצב לביצוע מאסרו בבית סוהר "הדרים" ביום 15.1.17 עד שעה 12:00 או על פי החלטת שב"ס כשברשותו תעודת זהות ופסק דין זה.
על ב"כ המערער 2 לתאם את הכניסה למאסר כולל האפשרות למיון מוקדם עם ענף אבחון ומיון של שב"ס, טלפונים: 08-9787377 וטלפון נוסף: 08-9787336.
התנאים שנקבעו בעיכוב ביצוע עונש המאסר של המערער 2 יעמדו בתוקפם עד להתייצבותו לריצוי עונשו.
באשר לקנס, לפנים משורת הדין, לאור המועד שנקבע לתשלום הקנס בכל הנוגע למערער מס' 1, אף הקנס של המערער 2 ישולם ביום 1.8.17.
הבקשה לפיצול הקנס לתשלומים נדחית.
ניתנה והודעה היום י"ד חשוון תשע"ז, 15/11/2016 במעמד הנוכחים.
|
|
|
אחיקם סטולר, שופט |
זהבה בוסתן, שופטת |
שמואל בורנשטין, שופט |
