מ"ת 1377/07/15 – מדינת ישראל נגד האני אבו בדר,חסן אבו בדר,עבד אלמגיד אבו בדר
בית המשפט המחוזי בבאר שבע |
||
מ"ת 1377-07-15 מדינת ישראל נ' אבו בדר(עציר) ואח'
|
|
02 אוגוסט 2015 |
1
|
1292-07-15 |
|
בפני כבוד השופט יורם צלקובניק |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד |
|||
המשיבים |
1. האני אבו בדר 2. חסן אבו בדר 3. עבד אלמגיד אבו בדר
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת עו"ד רונן בוכניק
המשיבים וב"כ עו"ד וותד
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בהחלטה שניתנה על ידי כב' השופט אבו טהה ביום 07.07.15, נקבעו קיומן של ראיות לכאורה ועילת מעצר, והמשיבים הופנו לשירות המבחן לקבלת תסקיר. בתסקירים מיום 28.07.15, קובע שירות המבחן כי לטעמו יש צורך, לאור רמת הסיכון המתוארת בתסקירים, לקבוע חלופת מעצר שתהיה רחוקה מהיישוב לקיה, תוך פיקוח של מפקחים סמכותיים.
בנסיבות אלה, הסכים ב"כ המשיבים לדחות הדיון למשך עשרה ימים - אורכת זמן שהתבקשה בתסקירים - לצורך בחינת חלופות שיעמדו בקריטריונים שהמליץ שירות המבחן.
ב"כ המבקשת, סבור כי יש להורות על מעצר עד תום ההליכים, וזו היא עמדת המבקשת, אולם אין הוא מתנגד בשלב זה, להשלמת התסקירים כמבוקש על ידי שירות המבחן.
בנסיבות אלה, ובלא לקבוע מסמרות לגבי שאלת המעצר, לכאן או לכאן, נדחה הדיון לצורך קבלת תסקירים משלימים לגבי כל אחד מהמשיבים ליום 13.08.15 בשעה 10:00, בפני שופט תורן, שייקבע על פי הניתוב.
המשיבים יישארו במעצר עד מתן החלטה אחרת בעניינם.
2
המשיבים יובאו על ידי שב"ס.
ניתנה והודעה היום י"ז אב תשע"ה, 02/08/2015 במעמד הנוכחים.
|
יורם צלקובניק , שופט |
