מ"ת 56949/06/15 – מדינת ישראל נגד שגיא שושן- בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"ת 56949-06-15 מדינת ישראל נ' שושן
|
|
30 אוגוסט 2015 |
1
|
לפני כבוד השופט דניאל בן טולילה |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עו"ד אושרית כראל ועו"ד נמרוד שחל
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
שגיא שושן- בעצמו ע"י ב"כ עו"ד ליאור כהן
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
ככל שהדבר נוגע להוספתה של הערבה, הנני מאשר הדבר וזאת בכפוף לכך שהערבה גב' מור סויסה ת.ז. 305587883 תחתום על ערבות צד ג' בסך 8,000 ₪.
אשר לבקשה להורות על השבתו של המשיב לביצוע עבודות שירות, הרי שיש להבחין בין "הרכיב הטכני", היינו פתיחת חלון במעצר הבית על מנת לאפשר למשיב לצאת לצורך ריצוי עבודות השירות לבין הבחינה והבדיקה המהותית, האם ראוי ונכון לאפשר למי שלכאורה מבצע עבירות פליליות אגב ביצוע עבודות שירות לשוב ולבצען. ביחס לשאלה האחרונה, עניין זה נתון לשיקול הדעת המנהלי של הממונה על עבודות השירות, כפי שנמסר קבוע למשיב שימוע ביחס לכך ביום 21.9.2015 ואין בכוונת בית המשפט, בשלב זה, להתייחס באופן מהותי לסוגיה.
2
בכפוף לאמור לעיל, הרי ככל שהממונה ימצא לנכון לאפשר חזרתו של המשיב לצורך ביצוע עבודות שירות, סבורני כי בנסיבותיו של תיק זה ובשים לב ליתר מאפייניו של המשיב, ניתן לאפשר זאת בכפוף לכך שהמשיב ילווה מכתובת מעצר הבית ע"י אחד המפקחים למקום ריצוי עבודות השירות ובסיום ביצוען יחזור ישירות לכתובת מעצר הבית גם כן בליווי אחד המפקחים שאושרו ע"י בית המשפט.
אין באמור לעיל כדי להביע דעה ביחס לשימוע העתידי שייערך למשיב ע"י הממונה.
המבקשת מתבקשת לעדכן את בית המשפט עד יום 24.9.2015 ביחס להחלטת הממונה על עבודות השירות לצורך מעקב אחר תנאי שחרורו.
ניתנה והודעה היום ט"ו אלול תשע"ה, 30/08/2015 במעמד הנוכחים.
|
דניאל בן טולילה , שופט |
