מ"ת 5549/10/16 – מדינת ישראל נגד יוסף געדי
בית משפט השלום לתעבורה בתל אביב - יפו |
||
מ"ת 5549-10-16 מדינת ישראל נ' געדי
|
|
23 אוקטובר 2016 |
1
|
לפני כב' השופט אהרן האוזרמן |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
יוסף געדי
|
||
נוכחים: ב"כ המבקשת, עו"ד אבי פרידל ב"כ המשיב, עו"ד דואני המשיב הובא ע"י שב"ס
|
|||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
כנגד המשיב הוגשה בקשה עד לתום ההליכים יחד עם כתב אישום המייחס לו עבירות של נהיגה בזמן פסילה, נהיגה כאשר רישיון הנהיגה פקע, נהיגה בקלות ראש וללא בטוח.
ב"כ המשיב הודה בקיומן של ראיות לכאורה וכן בקיומה של עילת מעצר.
לפיכך, אני קובע כי קיימת עילת מעצר.
התקיים דיון בשאלת המסוכנות בלבד.
ב"כ המשיב הציג כחלופת מעצר מפקחת אחת, אשר אציין כבר כי הינה מעוררת אמון ונמצאת על ידי כמתאימה לפיקוח.
מדובר בנהיגה בזמן פסילה בפעם הראשונה.
2
למשיב נסיבות אישיות מורכבות ככל הנוגע לאשתו, שהינה חולה במחלה קשה ומטופלת על ידו, ככל שיכולתי להתרשם, במסירות.
לעניין זה הציג הסנגור מסמכים רפואיים, אשר בשל צנעת הפרט אני נמנע מלפרטם, אך ברור לי כי רעייתו של המשיב ואף המשיב עצמו עוברים בשנים האחרונות תלאות מרובות סביב מצבה הרפואי ולעניין זה רעייתו של המשיב נסמכת על המשיב באופן מלא.
המשיב הודה בביצוע העבירה באופן מלא ומיידי בפני השוטר שעצר אותו ואף בחקירתו.
כנגד המשיב תלוי ועומד מאסר מותנה בן 7 חודשים, שהינו בר הפעלה, ועובדה זו לא נעלמה מעיני.
אף העובדה כי המשיב מרצה כעת עונש של עבודות שירות לא נעלמה מעיני.
לאחר ששמעתי את דברי המשיב ומאחר והוברר לי כי למשיב נסיבות אישיות קשות כאמור, אני מתקשה להסתפק בחלופת המעצר המוצעת דהיום.
נוכח האמור, לאחר שהובהר למשיב כי על מנת שאשקול חלופת מעצר עליו להציג חלופת מעצר ראויה יותר בדמות מפקחים נוספים.
דוחה את הדיון ליום 25.10.16 בשעה 08:30 בפני.
המשיב יובא לדיון על ידי שב"ס.
אני מורה על מעצרו של המשיב בשלב זה עד להחלטה אחרת.
מורה לשב"ס לאפשר למשיב 10 שיחות טלפון, כולל למספרי טלפון ניידים, על חשבון המדינה, וזאת לצורך גיוס מפקחים.
מורה לשב"ס לאפשר למשיב קבלת ציוד אישי, בהתאם לנהלי שב"ס.
ניתנה והודעה היום כ"א תשרי תשע"ז, 23/10/2016 במעמד הנוכחים.
|
אהרן האוזרמן , שופט |
