מ"ת 42869/06/16 – מדינת ישראל נגד אילון אלקסלסי (עציר)- בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"ת 42869-06-16 מדינת ישראל נ' אלקסלסי(עציר)
|
|
29 יוני 2016 |
1
|
לפני כבוד השופטת שוש שטרית |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עו"ד שרון לוי ועו"ד רוזין אדרי
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
אילון אלקסלסי (עציר)- בעצמו ע"י ב"כ עו"ד אליסף יפרח
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בקשה למעצר המשיב עד תום ההליכים במשפטו, על רקע כתב אישום המייחס לו עבירה של דרישה באיומים של רכוש.
עפ"י העובדות, המשיב הגיע לבית סבתו ודרש ממנה באיומים שתיתן לו כסף ובתוך כך החל לבעוט בדלתות הבית ואיים כי ישבור את החפצים בבית ככל שזו לא תיעתר לבקשתו. במועד נוסף, ביום 25.6.2016, דרש המשיב מאביו כספים תוך שאיים עליו שאם לא ייתן לו כסף הוא ישבור דברים בבית, בעקבות כך נכנע אביו ונתן בידו 50 ₪.
עפ"י העולה מחומר החקירה ומדברי ב"כ הצדדים, מדובר במי שהוא מכור לסמים ומטרת איומיו כלפי בני משפחתו לממן את רכישת הסמים.
ב"כ המשיב הסכים לקיומן של ראיות לכאורה ועילת מעצר ובהסכמת ב"כ המבקשת עתר להידרש לתסקיר שירות המבחן אשר יבדוק התאמתו של המשיב להליך גמילה בקהילה טיפולית סגורה. בהתאם להסכמות אלה, מתבקש שירות המבחן להגיש תסקיר מעצר, בו יבחן שאלת שילובו של המשיב בהליך טיפולי בקהילה סגורה.
2
המזכירות תעביר העתק החלטתי לשירות המבחן אשר יגיש תסקיר מעצר עד ליום 26.7.2016.
קובעת לדיון ליום 27.7.2016 בשעה 09:30.
המשיב יישאר במעצר עד החלטה אחרת ויובא לדיון באמצעות שב"ס.
ניתנה והודעה היום כ"ג סיוון תשע"ו, 29/06/2016 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
משפטו של המשיב החל. משבוצעה הקראה מורה על ביטול דיון ההקראה בתיק העיקרי שנקבע ליום 5.7.2016, ועל ביטול זימון המשיב באמצעות שב"ס לאותו מועד.
ניתנה והודעה היום כ"ג סיוון תשע"ו, 29/06/2016 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
