מ"ת 23776/04/16 – מדינת ישראל נגד א ב
בית משפט השלום בטבריה |
||
בפני כב' השופט יריב נבון |
מ"ת 23776-04-16 מדינת ישראל נ' ב |
|
|
13 אפריל 2016 |
|
1
בעניין: |
|
|
מדינת ישראל
|
המבקשים |
נגד
|
|
א ב
|
המשיבים |
נוכחים:
מטעם המבקשת: עו"ד עמית פרלה מטעם פרקליטות מחוז צפון.
מטעם המשיב: הובא, ע"י עו"ד דניאל וייס.
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
נגד המשיב הוגש כתב אישום בגין אלימות במשפחה וכן בגין הפרת צו הרחקה אשר ניתן ביום 22.3.16 במסגרת תיק נזקקות מס' 22620-06-15.
על פי הנטען בכתב האישום המשיב נכנס לביתו ושהה במחצית ילדיו הקטינים בניגוד לצו וזאת ביום 11.4.16.
היום הוצגו הסכמות אשר גובשו על ידי הצדדים לפיהם המשיב ישוחרר בתנאים, אשר בין היתר יכללו מעצר בית מלא בבית אימו. סבורני כי יש לאמץ הסכמה זו.
2
באשר למחלוקות שבין הצדדים דעתי בשלב זה כדעת המבקשת. מדובר בהפרת צו שיפוטי ולכן כל הקלה בתנאי שחרורו מעבר להקלה שניתנה על ידי המבקשת היום מחייבת מתן אמון במשיב וזאת ניתן יהיה לבחון לאורך זמן.
אשר על כן, אני מורה על שחרורו של המשיב בתנאים הבאים:
1. מעצר בית מלא בבית אימו גב ס ב, ת.ז. ***, בבית שאן, ***.
2. המשיב ישהה במעצר הבית בפיקוח של אימו ואחותו ד ע, ת.ז. ***, זאת יחד או לסירוגין כך שתמיד תימצא עימו אחת המפקחות.
3. הובהר למשיב כי נאסר עליו לצאת בשלב זה מפתח הבית וכן הובהר לו כי כל הפרה של תנאי השחרור עלולה להוביל למעצרו.
4. המפקחת גב ס ב תחתום על ערבות צד ג' בסך 3,000 ₪ וכן יחתום המשיב עצמו על התחייבות עצמית בסך 3,000 ₪.
5. הובהר למשיב כי הצו השיפוטי האוסר עליו להתקרב לקטינים במרחק של 500 מטר לפחות תקף, מאחר והוא נתון במעצר בית מלא נאסר עליו לחלוטין לפגוש בקטינים בין אם זה במקום מעצר הבית ובין אם במקום אחר.
נקבע בזאת דיון נוסף לקבלת תסקיר מעצר ליום 9.6.16 בשעה 8:30.
פרוטוקול זה יועבר לשירות המבחן להכנת תסקיר כאמור.
במידה וניתן יהיה להכין תסקיר זה תוך זמן קצר יותר על שירות המבחן להודיע לבית המשפט.
ניתנה והודעה היום ה' ניסן תשע"ו, 13/04/2016 במעמד הנוכחים.
|
יריב נבון , שופט |
