מ"ת 21246/10/15 – מדינת ישראל נגד יזן אבו עראר
בית משפט השלום בראשון לציון |
||
מ"ת 21246-10-15 מדינת ישראל נ' אבו עראר |
|
13 אוקטובר 2015 |
1
|
21268-10-15 |
|
לפני כבוד השופט דרור קלייטמן |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
יזן אבו עראר
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת מר דניאל שריקי- מתמחה
המשיב הובא באמצעות ליווי/שב"ס
ב"כ המשיב עו"ד ראיס אבו סייף
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
כנגד המשיב הוגש כתב אישום המייחס לו שהייה בלתי חוקית בישראל, יחד עימו הוגשה בקשה למעצרו עד תום ההליכים.
ב"כ המשיב עוד טרם קיבל את חומר הראיות לידיו עותר לכך כי המשיב ישוחרר בתנאים ומסכים לקיומן של ראיות לכאורה.
העבירות המיוחסות למשיב היא שהייה בלתי חוקית בישראל בלבד ועל כן אני סבור כי העילה הרלוונטית היא החשש להמלטות מאימת הדין, ניתן לאיין עילה זו בערבויות גבוהות אשר יגרמו למשיב להגיע לדיון בענינו בבית המשפט.
לפיכך יוכל המשיב להשתחרר אם יעמוד בתנאי השחרור כדלקמן:
א. המשיב יחתום על ערבות עצמית בסך 7,500 ₪.
2
ב. ערבות צד ג' של ערב ישראלי אחד על סך 7,500 ₪, כאשר כתובתו תשמש גם ככתובת להמצאת הזמנות לדין למשיב, והוא מתחייב למסור את ההזמנות לידיו של המשיב.
ג. הפקדה במזומן בסך 5,000 ₪.
ד. נאסר על המשיב להכנס לתחומי מדינת ישראל ללא אישור שהייה כדין, למעט לישיבות בית המשפט על-פי הזמנה כדין.
ה. בית המשפט מודיע למשיב כי הוא מוזמן לדיון הקראה ביום 20/10/15 בשעה 08:30, בפני ס.נ. כב' השופט קובו בבית משפט השלום ברמלה.
ו. כמו כן הובהר למשיב כי לצורך הגעה לדיון עליו לפנות למנהל התיאום והקישור, לפחות שבועיים טרם מועד הדיון, על מנת להסדיר היתר כניסה לישראל.
לא יעמוד המשיב בתנאים שנקבעו, ייעצר ויובא בפני שופט לתזכורת ערבויות ביום 14/10/15 בשעה 12:00.
המשיב יובא לדיון באמצעות ליווי/שב"ס.
אני מאשר למשיב 5 שיחות טלפון על חשבון המדינה גם לקידומת 056 ו- 059.
ניתנה והודעה היום ל' תשרי תשע"ו, 13/10/2015 במעמד הנוכחים.
|
דרור קלייטמן , שופט |
