מ"ת 18162/12/20 – מדינת ישראל נגד חוסיין עליאן,מוהנד עליאן,תאופיק=== עליאן==========
בית המשפט המחוזי בירושלים |
|
|
|
מ"ת 18162-12-20 ישראל נ' עליאן(עציר) ואח'
תיק חיצוני: 871866/2020 |
1
בפני |
כבוד השופט דוד גדעוני
|
|
מבקשים |
מדינת ישראל
|
|
נגד
|
||
משיבים |
1. חוסיין עליאן (עציר) 2. מוהנד עליאן (עציר) 3. תאופיק=== עליאן========== (אחר/נוסף)
|
|
|
||
|
|
|
|
||
החלטה |
(הודעה והתחייבות אישית - ב"כ המשיב 1)
בחוות דעת מיום 6.1.21 שמסרו גורמי האיזוק צוינה כתובת הפיקוח ברח' קנאי הגליל בית מספר 46. כך גם נקבע בהחלטת כבוד השופט א' רון מיום 7.1.21 בה הורה על מעצר באיזוק. קיים פער בין האמור לבין התייחסות המשיב לכתובת הפיקוח בבית מספר 50 באותו הרחוב, שהיא לטענתו הכתובת שנבדקה.
מאז שנודע דבר קיומו של הפער האמור לפני מספר שעות ועל מנת שלא לעכב שלא לצורך את המעבר למעצר באיזוק עשה בית המשפט מאמצים וניסיונות לבירור העניין. גורמי האיזוק הבהירו במענה להחלטת בית המשפט כי גם בבדיקה נוספת עולה כי בדיקת האיזוק התייחסה לבית מס' 46 ולא לבית מספר 50.
2
אינני מתעלם מהקושי העולה בשל אי ההתאמה האמורה שפשרה לא הוברר. עם זאת, במצב דברים זה לא ניתן ליתן צו מעצר באיזוק אלקטרוני לכתובת שלפי עמדת גורמי האיזוק איננה זו שנבדקה. אין מנוס מבירור העניין, כפי הנראה רק ביום א'.
המזכירות תודיע.
ניתנה היום בשעה 15:02, כ"ד טבת תשפ"א, 08 ינואר 2021, בהעדר הצדדים.
