מ"י 5919/10/15 – משטרת רמלה נגד ע' י' ב' ש'
בית משפט השלום בראשון לציון |
||
מ"י 5919-10-15 משטרת רמלה נ' ב' ש'
|
|
07 אוקטובר 2015 |
1
|
לפני כבוד השופט עמית מיכלס |
|
|
המבקשים |
משטרת רמלה
|
||
נגד
|
|||
החשוד |
ע' י' ב' ש'
|
||
נוכחים:
נציג המבקשת רס"ב דמיטרי שנקר
החשוד באמצעות שב"ס
ב"כ החשוד עו"ד שגיא זני
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בקשה ראשונה להארכת מעצרו של החשוד לצורכי חקירה
החשוד נעצר ביום 6.10.15 בשעה 09:30 בחשד לביצוע עבירות של איומים, תקיפה ותקיפת חסר ישע. כאשר האיומים מתייחסים הן לאיומים על בת זוגו והן לאיומים על אמו ואחותו.
לאחר שעיינתי בתיק החקירה ובפרט במסמכים אותם סימנתי במ/2 - במ/7 אני סבור שקיים חשד סביר הקושר את החשוד למיוחס לו.
נגד החשוד קמות שלוש עילות מעצר, עילת מסוכנות הנלמדת ממעשיו, לרבות העובדה שהוא נוקט אלימות ומאיים על יותר מבן משפחה אחד והעובדה שלחובתו 5 הרשעות קודמות ועוד תיק שהסתיים ללא הרשעה, בין השאר גם בעבירות אלימות ואיומים.
2
כמו כן, קמה נגד החשוד עילת מעצר של חשש להימלטות. מדובר בחשוד שנעשה מספר רב של נסיונות לזמנו לחקירה בגין הארועים שארעו בחודש פברואר. נסיונות היחידה החוקרת מפורטים בתיק פל"א 65989/15.
בנוסף, עיון בפעולות החקירה המבוקשות על ידי היחידה החוקרת מצביע על כך ששחרורו של החשוד עלול להוביל לשיבוש חלק מאותן פעולות.
לאחר שעיינתי במספר פעולות החקירה המבוקשות וטיב פעולות החקירה אני סבור שיש להעתר לבקשה ברובה ואני מורה על המשך מעצרו של החשוד עד ליום 11.10.15 בשעה 12:00.
ככל שהמשטרה תבקש להאריך את מעצרו של החשוד פעם נוספת הוא יובא לבית המשפט עד השעה 10:00.
מתיר הכנסת ציוד אישי, בכפוף לנוהלי שב"ס.
ניתנה והודעה היום כ"ד תשרי תשע"ו, 07/10/2015 במעמד הנוכחים.
|
עמית מיכלס , שופט |
הוקלדעלידייפעתשלומוב
