מ"י 15544/12/15 – משטרת ישראל – תחנת זבולון נגד א' א'
בית משפט השלום בקריות |
||
מ"י 15544-12-15 משטרת ישראל - תחנת זבולון נ' א'
|
|
08 דצמבר 2015 |
1
|
|
|
לפני כבוד השופט יוסי טורס |
|
|
המבקשת |
משטרת ישראל - תחנת זבולון
|
||
נגד
|
|||
החשודה |
א' א'
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת - רנ"ג תורג'מן
החשודה - הובאה
ב"כ החשודה - עו"ד דורי שוורץ
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
לא ראיתי הצדקה לקיום הדיון בדלתיים סגורות משלא הוצגה עילה המוכרת בדין.
ניתנה והודעה היום כ"ו כסלו תשע"ו, 08/12/2015 במעמד הנוכחים.
|
יוסי טורס , שופט |
[פרוטוקול הושמט]
2
החלטה
החשודה נעצרה אתמול בחשד לביצוע עבירות של איומים, פגיעה בפרטיות, הפרת הוראה חוקית וחבלה ברכב.
סיפור המעשה בקצרה עוסק במערכת יחסים זוגית ארוכה שבה ככל הנראה בסופה במסגרתה עקבה החשודה אחרי בעלה אשר שהה עם אחרת בבית מלון. החשודה איימה על השניים ואף פגעה ברכבו.
הדברים גם נעשו תוך הפרת צו הטרדה אשר אסר על כל אחד מהצדדים, בין היתר, לנהוג באלימות אחד כלפי השני ולעקוב האחד אחרי השני.
החשודה הודתה בכל המיוחס לה. עברה של החשודה נקי.
אין חולק בדבר חומרת האירוע ועילת המסוכנות העולה ממנו. ואולם מסוכנות זו ניתנת לדעתי לאיון באמצעות שימוש בחלופת מעצר.
עיינתי בפעולות החקירה שיש בכוונת המבקשת לבצע ואולם לאור גרסתה של החשודה, לא סברתי כי מדובר בפעולות חקירה שניתנות לשיבוש ובכל מקרה הן אינן מצדיקות הארכת מעצר.
הוצגה בפני חלופת מעצר במסגרתה תשהה החשודה במעצר בית במקום מרוחק יחסית. אני סבור שיש בחלופה להשיג את תכלית המעצר תוך פגיעה פחותה בחירותה של החשודה.
סיכומו של דבר שאני מורה על שחרורה של החשודה בתנאים הבאים:
1. החשודה תשהה בביתה של הגב' נאווה כהן, ת.ז. ********, ברח' שאול המלך 15/1, בחיפה ובפיקוחה וזאת עד ליום 11.12.15 בשעה 12:00. אני מתיר לחשודה לצאת ממקום מעצר הבית בכל יום בין השעות 10:00 עד 12:00 ואולם בשעות אלה תהיה בפיקוחה הצמוד של המפקחת ונאסר עליהם להתרחק מרחק של קילומטר ממקום מעצר הבית.
2. נאסר על החשודה ליצור כל קשר עם המתלוננים וזאת למשך 30 יום מהיום.
3
3. להבטחת מילוי התנאים, תפקיד החשודה בקופת בית המשפט סך של 2,500 ₪.
4. המפקחת הגב' נאווה כהן תחתום על התחייבות עצמית לקיים את תנאי השחרור בסך של 5,000 ₪.
לא ימולאו התנאים - תעצר החשודה ותובא בפני שופט תורן עד מחר בשעה 10:00.
החלטה זו מהווה פקודת שחרור עבור החשודה.
ניתנה והודעה היום כ"ו כסלו תשע"ו, 08/12/2015 במעמד הנוכחים.
|
יוסי טורס , שופט |
הוקלדעלידיפנינהברבי
