הט (אשדוד) 12726-08-25 – רויטל טלי כהן נ' ליטל סוויסה
ה"ט (אשדוד) 12726-08-25 - רויטל טלי כהן נ' ליטל סוויסהשלום אשדוד ה"ט (אשדוד) 12726-08-25 רויטל טלי כהן נ ג ד ליטל סוויסה בית משפט השלום באשדוד [06.08.2025] כבוד השופטת רוני סלע החלטה
לאחר שעיינתי בקשה על צרופותיה מצאתי כי התמלאו התנאים למתן צו למניעת הטרדה מאיימת על יסוד האמור בבקשה ובמעמד צד אחד, ולכן אני מורה כדלקמן: 1. נאסר על המשיבה להטריד את המבקשת או ליצור איתה קשר בכל דרך שהיא לרבות בכתב, בתנועות, בדיבור ישירות או בעקיפין ולרבות באמצעות צד ג' או בטלפון. 2. נאסר על המשיבה לאיים על המבקשת, להתקרב אל המבקשת, לבלוש אחריה, לארוב לה, להתחקות אחר תנועותיה או מעשיה, או להימצא במרחק הנופל מ- 200 מ' ממנה ומכתובת מגוריה ברח' הגפן 17 מושב עזריקם. 3. צו זה יעמוד בתוקפו עד קיום דיון במעמד שני הצדדים או עד למתן החלטה אחרת - לפי המוקדם מביניהם. 4. הבקשה נקבעת לדיון במעמד הצדדים בפניי בבית משפט השלום באשקלון ביום 11.8.25 בשעה 14:00. המשיבה רשאית להגיש תצהיר תשובה עד 24 שעות לפני מועד הדיון שנקבע. מובהר למשיבה כי אם לא תתייצב במועד הדיון כנ"ל, יכול ויינתן נגדה צו במעמד המבקשת בלבד.
המזכירות תודיע לצדדים ותמציא למשיבה גם העתק הבקשה. המשיבה תזומן באמצעות פקיד מסירה של בית המשפט ובהעדרו באמצעות משטרת ישראל. אישור המסירה יוגש לתיק בית המשפט עד 24 שעות לפני מועד הדיון.
ניתנה היום, י"ב אב תשפ"ה, 06 אוגוסט 2025, בהעדר הצדדים.
|
