ה"ט 939/05/22 – יולי שפירא נגד דוד מג'ר
בית משפט השלום בקריות |
|
|
|
ה"ט 939-05-22 שפירא נ' מג'ר
תיק חיצוני: |
1
בפני |
כב' השופט הבכיר ערן נווה
|
|
מבקשת |
יולי שפירא |
|
נגד
|
||
משיב |
דוד מג'ר |
|
החלטה
|
||
בתאריך 22.2.21 שמעתי במסגרת בקשה לצו הטרדה מאיימת את המבקשת ואת המשיב שהם שכנים באותו בניין ונתתי החלטה מפורטת בתיק הטרדה מאיימת שמספרו 37597-02-21.
בהחלטתי התייחסתי לטענות שונות שהושמעו על ידי המשיב ודחיתי אותן אחת לאחת אך לאור הסכמת הצדדים נתתי צו הדדי למניעת הטרדה מאיימת שלשמחתי הרבה לאור עמדת המבקשת בבקשה חדשה זו לאחר שהצו פקע, כובד על ידי שני הצדדים.
היום שמעתי בשנית את המבקשת והמשיב.
עלי לציין כי המשיב הודה שדפק עם קביים לאחר שהצו פקע ולאחר שלטענתו הוטרד על ידי המבקשת על דלת חלון ביתה ואני מציין בפניו כי אסור לו להתנהג בהתנהגות אלימה שכזו .
אינני רוצה להכנס מעבר לכך לטענת הצדדים ולאור העובדה שהמשיב הוא אדם חולה ואתן צו הדדי שעד היום הוכיח את עצמו ואני מקווה שימשיך ליצור שקט ואפשרות של חיים משותפים עבור שני הצדדים.
בשים לב להערותיי דלעיל, ניתן בזה צו הדדי על פי חוק למניעת הטרדה מאיימת שתוקפו לחצי שנה וניתן יהיה אחרי חצי שנה לפנות פעם נוספת ולהאריך אותו בבקשה לבית המשפט וללא צורך בפתיחה של צו למניעת הטרדה מאיימת חדש.
ניתן בזה צו כדלקמן:
1. לאחר עיון בבקשה על נספחיה, ניתן בזה צו למניעת הטרדה מאיימת הדדי כמפורט:
א. להטריד האחד את השניה בכל דרך ובכל מקום, לרבות בביתם ובמקום עבודתם.
ב. לאיים האחד על השנייה בכל דרך, בין ישירות ובין באמצעות אנשים אחרים.
2
ג. לבלוש, לארוב, להתחקות אחר תנועות ומעשים, או לפגוע בפרטיות בכל דרך אחרת.
ד. ליצור האחד עם השנייה כל קשר בעל פה, בכתב או בכל אמצעי אחר.
2. האיסור כמפורט לעיל יחול על הצדדים, ובין כלפי אדם אחר הקרוב אליהם, בין במפורש ובין במשתמע, בין במישרין ובין בעקיפין.
3. הצו יעמוד בתוקפו למשך 6 חודשים מיום מתן החלטה זו.
המזכירות תיתן את הצו ההדדי לצדדים הממתינים במזכירות.
ניתנה היום, ט' אייר תשפ"ב, 10 מאי 2022, בהעדר הצדדים.
