ה"ט 50684/01/23 – נ' ש' נגד א' ש',נ' ש'
|
|
|
ה"ט 50684-01-23 ש' נ' ש' ואח'
תיק חיצוני: |
|
||
בפני |
כבוד השופטת הדס שכטר ישראלי
|
|
המבקשת |
נ' ש' |
|
נגד
|
||
המשיבות |
1. א' ש' 2. נ' ש' |
|
החלטה |
1. לאחר שעיינתי בבקשה, על נספחיה, ניתן בזאת צו זמני למניעת הטרדה מאיימת לפי סעיף 4 ו-5 לחוק מניעת הטרדה מאיימת, תשס"ב-2001, במעמד צד אחד, כדלקמן:
א. אני אוסרת על המשיבות להטריד את המבקשת בכל דרך ובכל מקום לרבות באמצעות שיחות טלפוניות או שליחת מסרונים.
ב. אני אוסרת על המשיבה לאיים על המבקשת, בין ישירות ובין אם באמצעות אחרים, בכל צורה ודרך.
ג. אני אוסרת על המשיבות לפגוע במבקשת, לבלוש אחריה, לארוב לה, להתחקות אחר תנועותיה ו/או מעשיה, או לפגוע בפרטיותה בכל דרך אחרת.
ד. אני אוסרת על המשיבות ליצור כל קשר עם המבקשת ו/או בני משפחתה בעל-פה ו/או בכתב ובכל דרך ואמצעי אחר עד למתן החלטה אחרת.
2. העתק הבקשה על נספחיה, לרבות העתק החלטה זו, יומצא על ידי פקיד בית המשפט לידי
המשיבות, במסירה אישית, עוד היום עד השעה 19:00.
3. אני קובעת דיון, במעמד הצדדים ליום 23.1.23 שעה 09:00.
4. במידה והמשיבות מסכימות לצו, הן תהינה פטורות מלהתייצב לדיון, ובלבד שתוגש הודעה על כך לבית המשפט לפני מועד הדיון. במקרה כזה תוקפו של הצו יהיה למשך חצי שנה מהיום.
5. האיסורים שפורטו לעיל יחולו על המשיבות, בין כלפי המבקשת ובין כלפי אדם אחר הקרוב למבקשת, בין במפורשוביןבמשתמע,ביןבמישריןוביןבעקיפין.
ניתנה היום, כ"ט טבת תשפ"ג, 22 ינואר 2023, בהעדר הצדדים.
חתימה
