ה"ט 29286/09/21 – ל' ה' ב' ח' נגד ק' ח' מ'
1
בפני |
כב' השופטת הבכירה ניצה מימון שעשוע
|
|
מבקשת |
ל' ה' ב' ח' |
|
נגד
|
||
משיבה |
ק' ח' מ' |
|
החלטה |
המבקשת היא אמו של מי שנשוי לאחותה של המשיבה, נ'. ביו בני הזוג פרץ סכסוך גירושין, ובמסגרתו עזב הגבר את הבית ועבר לגור בבית אמו - המבקשת.
הבקשה נסבה סביב מפגשים שהיו בין המבקשת כאשר הגיעה ללא תיאום טלפוני לבית המבקשת כדי להעביר את הילדים המשותפים של בני הזוג לחזקת הגבר, לאחר שנטלי נדרשה לשהות בבית חולים עם בנה התינוק.
לטענת המבקשת, התנהגה המשיבה בנסיבות אלה, וכן במפגש נוסף ביניהן ברחוב, בצעקות וגידופים כלפיה.
המשיבה הסבירה כי הגיעה כדי לסייע לאחותה בהעברת הילדים למשמורת הגבר בהעדר חלופה אחרת ונוכח אי שיתוף פעולה שלו עם נטלי ומשפחתה לגבי הילדים, שהתבטא גם באי מענה לטלפונים. היא הכחישה שימוש באלימות או איומים.
התרשמתי כי הסכסוך בין בני הזוג הביא לכעס רב מצד המשיבה כלפי בנה של המבקשת אשר התבטא גם כלפי המבקשת כאמו וכמי שנתנה לו להתגורר בביתה.
לפיכך, ומבלי לקבוע מסמרות לגבי האירועים הקודמים, מוצא בזה צו האוסר על המשיבה להגיע ללא תיאום טלפוני מראש עם בנה של המבקשת, לביתה, או לפנות אליה בדברים בביתה או במרחב הציבורי.
תוקף הצו ל-3 חודשים.
2
ניתנה היום, ל' תשרי תשפ"ב, 06 אוקטובר 2021, בהעדר הצדדים.
