ה"ט 26624/04/21 – ראשד נאילה נגד מסאריה מיאס
1
בפני |
כבוד השופט יובל וסרקרוג
|
||
מבקשת |
ראשד נאילה |
||
נגד
|
|||
משיב |
מסאריה מיאס |
||
|
|||
|
|
||
החלטה
|
1. אני קובע בפני את הבקשה לדיון בנוכחות שני הצדדים ליום 28.4.21 שעה 14:30.
2. לאחר עיון בבקשה על נספחיה, נוכחתי כי המשיב נקטו לכאורה, בהטרדה מאיימת כמשמעותה בסעיף 2 לחוק למניעת הטרדה מאיימת, התשס"ב-2001. לפיכך, ניתן בזה צו האוסר על המשיב; להטריד את המבקשת בכל דרך ובכל מקום, לרבות בביתה ובמקום עבודתה; לאיים על המבקשת בכל דרך, בין ישירות ובין באמצעות אנשים אחרים; לבלוש אחר המבקשת, לארוב לה, להתחקות אחר תנועותיה ומעשיה, או לפגוע בפרטיותה בכל דרך אחרת; כך גם נאסר עליו ליצור עם המבקשת כל קשר, בעל פה, בכתב, טלפוני, או בכל אמצעי אחר.
2. האיסורים המפורטים בסעיף 1 יחול על המשיב, בין כלפי המבקשת ובין כלפי אדם אחר הקרוב אליה, בין במפורש ובין במשתמע, בין במישרין ובין בעקיפין.
3. הצו יעמוד בתוקפו עד להחלטה אחרת.
2
4. אם המשיב מסכים לצו, אין הוא חייב להתייצב לדיון, ובלבד שיגיש הודעה בכתב על כך לבית המשפט לפני מועד הדיון.
6 מאחר ולפי טענת המבקשת, המשיב איים לפגוע בה או מנסה לסחוט אותה, יש צורך בהמצאת הצו והבקשה על ידי משטרת ישראל תחנת זבולון, כדי למנוע מצב של אלימות.
לפיכך, העתק הבקשה על נספחיה, לרבות העתק החלטה זו, יומצאו למשיב עלי משטרת ישראל, תחנת זבולון.
יומיים לפני הדיון תוודא מזכירות בית המשפט אם בוצעה מסירה ומה תוצאותיה ותסרוק את אישור המסירה לתיק בית המשפט. ככל שלא בוצעה מסירה תברר המזכירות מדוע לא בוצעה מסירה ותערוך תרשומת מתאימה בתיק.
המזכירות תמציא העתק הבקשה והחלטה זו למשטרת ישראל, תחנת זבולון.
ניתנה היום, א' אייר תשפ"א, 13 אפריל 2021, בהעדר הצדדים.
