בש"פ 5881/15 – מדינת ישראל נגד רונאל פישר,רות דוד,יאיר ביטון,שי (ישעיהו) ברס,יוסף נחמיאס,אביב נחמיאס
1
לפני: |
|
|
כבוד השופט נ' סולברג |
|
כבוד השופט מ' מזוז |
|
נ ג ד |
המשיבים: |
1. רונאל פישר |
|
2. רות דוד |
|
3. יאיר ביטון |
|
4. שי (ישעיהו) ברס |
|
5. יוסף נחמיאס |
|
6. אביב נחמיאס |
ערר על החלטת בית המשפט המחוזי בירושלים מיום 02.08.2015 על ידי כב' השופט כרמי מוסק |
תאריך הישיבה: |
ד' בתשרי התשע"ו |
(17.09.2015) |
בשם המבקשת: |
עו"ד נעמי גרנות, עו"ד קרן אלטמן |
בשם המשיב 1: בשם המשיבה 2 |
עו"ד קרן שפירא-אטינגר עו"ד יאיר גולן, עו"ד נחשון שוחט |
בשם המשיב 3: |
עו"ד איתן פלג, אסף גולן |
בשם המשיב 4: |
עו"ד איתי לוי |
בשם המשיבים 5 ו-6: |
עו"ד עמית חדד, עו"ד ליה פלוס, עו"ד אושר רובינגר |
א. הטיעונים נשמעו. כדי לקדם את הנושא באופן מעשי בטרם הכרעה, במיוחד לשם קיומו בזמן נאות של המשפט העיקרי, נבקש כדלקמן: נמסר לנו כי בעקבות בקשת בית המשפט המחוזי בתיק העיקרי כבר שלחה המדינה לתמלול אותם חלקים שבדעתה לתמלל לצורך המשפט כפי שהתחייבה. ככל שהשלמת החלקים שנשלחו לתמלול טרם נמסרה לסניגורים, תימסר תוך שבוע. בתוך עשרה ימים לאחר מכן יודיעו הסניגורים אילו חלקים משעות ההקלטה שאינם נכללים בתמלולי המדינה הם מבקשים לתמלל, והדברים נאמרים בהתחשב בכך שכנראה יש שעות הקלטה רבות שאינן נחוצות למשפט. המדינה תתמלל בהקדם את מה שנטלה עליה כאמור, וכן יוחל ללא שיהוי בתמלול החלק שעליו יצביעו הסניגורים. בהוצאות תמלול זה ישאו בשלב זה, בכפוף להכרעה בתיק שלפנינו, המדינה והמשיבים בשוה (ובחלוקה שוה בין המשיבים עצמם).
ב. ככל שיודיעו הצדדים בתוך חודש כי הגיעו להבנה ביניהם באשר לתמלול וגם לנשיאה בהוצאות, יסתיים הטיפול בתיק; ככל שלא – נכריע בתיק, אך הדבר לא יבוא על חשבון השתהות המשפט העיקרי.
ג. נוסיף, כי ברי שסעיף 74 לחוק סדר הדין הפלילי (נוסח משולב), תשמ"ב-1982, מחייב כיום התאמות להתפתחויות הטכנולוגיות והמשפטיות, ויפה שעה אחת קודם אם לתיקונו ואם לתקנות.
ניתנה היום, ד' בתשרי התשע"ו (17.9.2015).
המשנה לנשיאה |
ש ו פ ט |
ש ו פ ט |
_________________________
העותק כפוף לשינויי עריכה וניסוח. 15058810_T04.doc זפ
