בש"פ 5291/17 – עורי ביסאן נגד מדינת ישראל
1
בבית המשפט העליון |
|
|
|
בש"פ 5291/17 |
|
|
|
|
לפני: |
העורר: |
עורי ביסאן |
|
נ ג ד |
המשיבה: |
מדינת ישראל |
ערר על החלטתו של בית המשפט המחוזי בירושלים (כב' השופטת ח' מ' לומפ) מתאריך 15.06.2017 ב-מ"ת 25152-05—7 למעצר עד תום ההליכים |
בשם העורר: עו"ד אכרם אבו ליבדה
בשם המשיבה: עו"ד מורן פולמן
1. לאחר עיון בערר הצעתי לבא-כוח העורר כי ישקול לחזור בו מן הערר, תוך שמירת זכותו של העורר להציע חלופה אחרת שונה מאלו שהוצעו קודם לכן, ובלבד שתהיה רצינית ומהודקת.
2. בא-כוח העורר הודיע, לאחר שנועץ במרשו, כי העורר אכן מסכים לחזור בו מן הערר. בשלב זה העורר ביקש להוסיף דבר מה וציין כי ברצונו לעבור הליכי שיקום, שכן ביום ביצוע המעשה המיוחס לו הוא שתה לשוכרה.
3. נוכח כל האמור לעיל – הערר נמחק. לעורר שמורה הזכות להגיש בקשה לעיון חוזר במעצרו עד תום ההליכים, היה ויצליח לגבש חלופה רצינית ומהודקת, שונה מאלה שנבחנו עד כה. בהקשר זה אינני מביע דעה כלשהי, ואולם זכויות וטענות כל הצדדים שמורות להם.
ניתנה היום, י"ט בתמוז התשע"ז (13.7.2017).
|
|
ש ו פ ט |
_________________________
העותק כפוף לשינויי עריכה וניסוח. 17052910_K01.doc שב+מה
מרכז מידע, טל' 077-2703333 ; אתר אינטרנט,
