בש"פ 2839/23 – בנימין זאבי נגד מדינת ישראל
בבית המשפט העליון |
לפני: |
|
נגד |
המשיבה: |
מדינת ישראל |
בקשה ותגובה לבקשה לדחיית הערר על הסף או לדחיית מועד דיון |
בשם העורר: |
עו"ד ציון דרחי |
בשם המשיבה: |
עו"ד אופיר טישלר |
עיינתי בבקשה לדחיית הערר על הסף ולחלופין לדחיית הדיון בערר וכן בתגובה שהוגשה על-ידיבא-כוח העורר.
לאחר שבחנתי את טענות הצדדים מצאתי לנכון להיעתר לבקשה לדחיית מועד הדיון מהטעם שפורט בבקשת בא-כוח המשיבה. זאת שכן, הדעת נותנת שתגובת בא-כוח המשיבה לבקשה לקבלת חומרי חקירה, יהיה בהכדי לענות על חלק מבקשת בא-כוח העורר או אף על כולה. לשם כך, ראוי ליתן שהות מספקת לצורך הגשת התגובה כאמור.
לא נעלמה מעיני טענתו של בא-כוח העורר, לפיה עסקינן בסוגיה משפטית אחת ויחידה שעניינה החלטת בית המשפט קמא למחיקת בקשתו על הסף. עם זאת, ראיתי לציין כי במקביל לבקשה שהוגשה על-ידו לקבלת חומרי חקירה, הוגשה גם הודעה מטעם בא-כוח המשיבה,לפיה היחידה החוקרת איתרה קלסר מסמכים השייך להליך מושא ענייננו והעבירה אותו לידי הפרקליטות. כך, שמדובר בחומרי חקירה נוספים,שטרם נבחנו על-ידי המשיבהאם נכללים הם בגדר חומרי חקירה שיש להעבירם להגנה, אם לאו.
בנסיבות אלו כאמור, מצאתי לקבל את הבקשה ולדחות את הדיון ליום 19.04.2023, שעה 13:30. הצדדים יגישו הודעת עדכון בנדון עד ליום 18.04.2023, שעה 10:00.
ניתנה היום, כ"ב בניסן התשפ"ג (13.4.2023).
|
|
ש ו פ ט |
_________________________
23028390_C01.docx מנ
מרכז מידע, טל'077-2703333, 3852* ; אתר אינטרנט,
