עובד עירייה נידון לעבודות שירות על נהיגה בשכרות
-
-
צוות אתר פסקי דין פליליים
07.02.2026
עובד עיריית ירושלים הורשע בנהיגה בשכרות וגרימת תאונה. נגזרו עליו חמישה חודשי עבודות שירות והפעלת מאסר על-תנאי.
בית המשפט דן במקרה שבו עובד עיריית ירושלים הורשע בעבירות של נהיגה בשכרות, נהיגה בקלות ראש ובזמן פסילת רישיון, תוך גרימת תאונת דרכים שהובילה לנזק לרכוש. הנאשם הודה בעבירות אלו והורשע בהתאם.
לאחר ההרשעה, שולב הנאשם בבית המשפט הקהילתי לתקופה ממושכת של כשלוש שנים, במהלכה ניסה לשקם את עצמו כלכלית ולהשתתף בפעילויות שונות במסגרת בית המשפט הקהילתי. למרות המאמצים, הוחלט להפעיל עונש מאסר על-תנאי שהוטל עליו בגין עבירה דומה בעבר.
בית המשפט גזר על הנאשם חמישה חודשי עבודות שירות, תוך הפעלת מאסר על-תנאי. החלטה זו מדגישה את החשיבות שבשמירה על כללי התעבורה ואת ההשלכות המשפטיות של עבירות נהיגה בשכרות.
החלטת בית המשפט משקפת את הצורך בהרתעה ובשמירה על בטיחות הציבור, תוך מתן הזדמנות לשיקום במסגרת עבודות שירות.
עובד עירייה נידון לעבודות שירות על נהיגה בשכרות

