בית המשפט גזר על נאשם בעבירות סמים והפרעה לשוטר 8 חודשי עבודות שירות וקנס כספי
-
-
צוות אתר פסקי דין פליליים
18.02.2026
בית המשפט גזר על נאשם בעבירות סמים והפרעה לשוטר 8 חודשי עבודות שירות וקנס כספי. הנאשם הורשע במספר עבירות, כולל החזקת סמים וסחר בסמים.
בית המשפט דן במקרה שבו נאשם הורשע במספר עבירות, כולל הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, שיבוש מהלכי משפט והחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. האירוע המרכזי התרחש כאשר הנאשם דחף שוטר במהלך חיפוש בביתו וזרק שקית סמים מחוץ לחלון.
עובדות המקרה
במהלך חיפוש בביתו של הנאשם, הוא דחף שוטר וזרק שקית שהכילה 600 גרם חשיש מחוץ לחלון. בנוסף, נמצאו בביתו סכום כסף של 2,430 ש"ח וסמים נוספים. הנאשם גם הורשע בעבירות נוספות של החזקת סמים וסחר בסמים, כאשר מכר קנבוס תמורת 600 ש"ח לאחר תיאום בטלגרם.
החלטת בית המשפט
שירות המבחן ציין כי הנאשם הוא צעיר ללא עבר פלילי, אך לא השלים את התהליך הטיפולי. למרות זאת, הומלץ על עבודות שירות כדי לא לפגוע בשיקומו. המדינה דרשה 13 חודשי מאסר בפועל, בעוד ההגנה עתרה ל-4 חודשי עבודות שירות. השופט קבע כי יש להימנע ממאסר בפועל בשל צעדי השיקום שנעשו על ידי הנאשם.
בית המשפט גזר על הנאשם 8 חודשי עבודות שירות, מאסר על תנאי, קנס בסך 4,000 ש"ח, ופסילה על תנאי מלהחזיק רישיון נהיגה למשך שנתיים.
בית המשפט גזר על נאשם בעבירות סמים והפרעה לשוטר 8 חודשי עבודות שירות וקנס כספי

