ת"פ 50985/06/17 – מדינת ישראל נגד ג'האד עארדה (עציר) תושבי איו"ש
בית משפט השלום בנצרת |
||
ת"פ 50985-06-17 מדינת ישראל נ' עארדה(עציר)
|
|
04 יולי 2017 |
1
|
מ"ת 50970-06-17 מספר פל"א 269666/2017
|
|
בפני כבוד סגן הנשיא, השופט נעמן אדריס |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
ג'האד עארדה (עציר) תושבי איו"ש
|
||
נוכחים:
מטעם המאשימה: מתמחה מר קוג'אן תחאוחו
הנאשם: הובא
מטעם הנאשם: עו"ד לואי דיאב
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
לאור הודאת הנאשם בעובדות כתב האישום, אני מוצא אותו אשם בעבירות אשר יוחסו לו בכתב האישום, ובהתאם אני מרשיע אותו בביצוע עבירות אלו.
ניתנה והודעה היום י' תמוז תשע"ז, 04/07/2017 במעמד הנוכחים.
|
אדריס נעמן , סגן נשיא |
2
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בביצוע עבירות של כניסה לישראל שלא כחוק והחזקת סמים לצריכה עצמית, והכל בהתאם לכתב האישום נשוא הודאתו.
הנאשם יליד 1991 ולחובתו הרשעות קודמות בעבירות של כניסה לישראל שלא כחוק ועומד ותלוי נגדו מאסר על תנאי מתיק קודם.
הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון לעניין העונש.
בהתחשב, בחומרת המעשה, בנסיבותיו, במידת אשמו של הנאשם, בערך החברתי שנפגע, במידת הפגיעה בו ובמדיניות הענישה הנוהגת, הגעתי לכלל מסקנה כי ההסדר אליו הגיעו הצדדים נופל במתחם העונש ההולם למעשה העבירה שביצע הנאשם ועל כן אני מכבד את הסדר הטיעון.
לאחר ששמעתי את טענות הצדדים ושקלתי את נסיבות המקרה, הגעתי לכלל מסקנה כי ההסדר סביר בנסיבות העניין, ואני מחליט לכבד את ההסדר.
אשר על כן, אני דן את הנאשם לעונשים הבאים:
א. חודשיים מאסר בפועל בגין תיק זה.
ב. אני מורה להפעיל עונש של מאסר על תנאי בן 4 חודשים אשר הוטל על הנאשם ביום 5.7.16 במסגרת ת.פ. 45255-04-14, בית משפט שלום נתניה, באופן ש - 3 חודשים מתוכו יופעלו במצטבר לעונש המאסר שהוטל בסעיף א' לעיל, וחודש אחד בחופף, כך שבסה"כ ירצה הנאשם 5 חודשי מאסר בפועל. מניין המאסר מיום מעצרו 20.6.17.
ג. 4 חודשי מאסר על תנאי לתקופה של שנתיים מיום שחרורו ממאסר והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור בתוך תקופת התנאי עבירה מן העבירות בהן הורשע בתיק זה ויורשע בגינה בן בתקופת התנאי ובן לאחריה.
המוצגים סמים להשמדה.
3
מועד הדיון שקבוע ליום 6.7.17 מבוטל.
הבאת הנאשם ע"י שב"ס למועד הנ"ל מבוטלת אף היא.
המזכירות תמציא עותק מהפרוטוקול לעיונה של כב' ס. הנשיא השופטת במביליה.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בנצרת.
ניתן והודע היום י' תמוז תשע"ז, 04/07/2017 במעמד הנוכחים.
|
אדריס נעמן , סגן נשיא |
