ת"פ 47276/11/15 – מדינת ישראל נגד ציון ווקנין (עציר) – בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
ת"פ 47276-11-15 מדינת ישראל נ' ווקנין(עציר)
|
|
06 מרץ 2016 |
1
|
|
|
לפני כבוד השופט דניאל בן טולילה |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עוה"ד רומן זילברמן, שלומי שוחט ומורן אלקבץ-עומסי
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
ציון ווקנין (עציר) - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד יוחאי הזז
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בית המשפט שמע באריכות את הנאשם. נדמה כי הוא זקוק לייצוג מ שפטי באופן מובהק נוכח טענות מיני טענות שהעלה בנוגע למשפטים כאלה ואחרים בהם הוא נמצא אשם וברצונו לערער עליהם. הדברים אמורים בהצטרף לטענות כאלה ואחרות הנוגעות לתיק שבכותרת, אשר בית המשפט הסביר לנאשם שזה לא השלב המתאים להעלותן.
מבלי שיהא בכך כדי להביא ולו ברמיזה קבלת טענות הנוגעות לעו"ד הזז המייצג את הנאשם, כאשר בית המשפט מדגיש כי מניסיונו של מותב זה, עו"ד הזז עושה מעל ומעבר בייצוגו של הנאשם, חרף קשיים כאלה ואחרים, סבורני כי בטרם בית המשפט יתן החלטה סופית , יש מקום להפנות את התיק פעם נוספת לסנגורית המחוזית אשר תבחן החלפת הייצוג בעורך דין אחר מטעמה. בעבר החלפה זו הוכיחה עצמה ועל כן יש לנסות מהלך זה פעם נוספת.
2
הואיל ומדובר בנאשם שעצור עד תום ההליכים, על מנת שלא לעכב את עניינו, אשריין כבר עתה מועד להוכחות ליום 24.5.16 מהשעה 13:00 עד השעה 19:00. כמו כן, קובע לתזכורת ייצוג ומענה מפורט ליום 21.3.16 שעה 09:30.
עותק החלטה זו יועבר לידי הסנגורית המחוזית אשר תבחן החלפת ייצוג טרם שחרור הסנגוריה מייצוגו של הנאשם.
הנאשם יובא לדיונים באמצעות שב"ס.
ניתנה והודעה היום כ"ו אדר א' תשע"ו, 06/03/2016 במעמד הנוכחים.
|
דניאל בן טולילה , שופט |
