ת"פ 46942/03/15 – האני חמידי (עציר) – בעצמו נגד מדינת ישראל
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
ת"פ 46942-03-15 מדינת ישראל נ' חמידי(עציר)
|
|
07 אוקטובר 2015 |
1
בפני כב' השופט ד"ר יובל ליבדרו |
|
העותר: |
האני חמידי (עציר) - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד אבי אוחנה
|
נ ג ד
|
|
המשיבה: |
מדינת ישראל
|
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
אני מתיר לנאשם לחזור בו מכפירתו.
מתיר תיקון כתב האישום כמבוקש. כתב האישום המתוקן יסרק לתיק האלקטרוני.
ניתנה והודעה היום כ"ד תשרי תשע"ו, 07/10/2015 במעמד הנוכחים.
|
ד"ר יובל ליבדרו, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
2
הכרעת דין
על יסוד הודאת הנאשם, הנני מרשיע אותו בעבירות המיוחסות לו בכתב האישום המתוקן.
ניתנה והודעה היום כ"ד תשרי תשע"ו, 07/10/2015 במעמד הנוכחים.
|
ד"ר יובל ליבדרו, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
הרישום הפלילי של הנאשם ומאסר מותנה הוגשו וסומנו ת/1.
ניתנה והודעה היום כ"ד תשרי תשע"ו, 07/10/2015 במעמד הנוכחים.
|
ד"ר יובל ליבדרו, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
3
1. הנאשם הורשע על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון בכתב אישום מתוקן המייחס לו עבירות של סיוע לפריצה לבניין שאינו דירה, קבלת נכס שהושג בפשע, החזקת סם לצריכה עצמית והפרעה לשוטר.
2. מכתב האישום המתוקן עולה שביום 11.3.2015, סייע הנאשם לאחרים לפרוץ למחסן במושב תלמי בילו ולגנוב משם טלפונים ניידים ומכונות תספורת באישום השני שבכתב מהאישום השני של כתב האישום עולה כי ביום 12.3.2015 החזיק הנאשם בסמוך לביתו, בפזורת אבו כף 7 עגלים אותם רכש בתמורה ל-900 ₪ ביודעו כי בפשע הושגו. כן עולה כי במועד זה החזיק הנאשם ברכבו סם מסוכן מסוג חשיש במשקל של 35.2 גרם לצריכה עצמית. עת הגיעו שוטרים למקום, נמלט הנאשם מהמקום.
3. במסגרת ההסדר הוסכם כי הצדדים יעתרו לעונשים של 9 חודשי מאסר בפועל, מאסר מותנה ופיצוי בסך של 1,000 ₪ לכל אחד משני המתלוננים.
כן הוסכם כי מאסר מותנה בן 12 חודשים מת"פ 7017-08-11, יופעל חצי במצטבר וחציו בחופף.
כן הוסכם כי מאסר מותנה בן 6 חודשים מת"פ 7017-08-11 יופעל בחופף. עוד הוסכם כי את המאסר בן 15 חודשים ירצה הנאשם במצטבר לעונש המאסר אותו מרצה הנאשם ואולם ינוכו ימי המעצר, הקשורים בתיק זה.
4. ההסדר אליו הגיעו הצדדים, מקל מאד עם הנאשם, והיה נדמה כי הוא חורג ממתחם העונש ההולם, אלמלא עמד קושי ראייתי ביסודו של ההסדר, כפי שציינה ב"כ המאשימה בטיעוניה. בשים לב לאותו קושי ראייתי ולהלכות הנוהגות בדבר כיבוד הסדרי טיעון, אני מוצא לנכון לכבד את ההסדר.
5. אשר על כן, אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
א. 9 חודשי מאסר בפועל.
ב. אני מפעיל מאסר מותנה בן 12 חודשים שהוטל על הנאשם במסגרת ת"פ 7017-08-11, כאשר חציו יופעל במצטבר וחציו יופעל בחופף.
ג. אני מפעיל מאסר מותנה בן 6 חודשים שהוטל על הנאשם במסגרת ת"פ 7017-08-11, בחופף לעונש המאסר אשר הוטל על הנאשם במסגרת תיק זה.
סך הכל ירצה הנאשם 15 חודשי מאסר בפועל בניכוי ימי המעצר, הקשורים בתיק שבכותרת, וזאת במצטבר לעונש המאסר אותו מרצה כעת הנאשם.
4
ג. 12 חודשי מאסר על תנאי, לתקופה של 3 שנים מיום שחרור הנאשם ממאסרו שלא יבצע עבירת רכוש מסוג פשע.
ד. 6 חודשי מאסר על תנאי, לתקופה של 3 שנים מיום שחרור הנאשם ממאסרו שלא יבצע עבירת רכוש מסוג עוון.
ה. הנאשם ישלם פיצויים בסך של 2,000 ₪, 1,000 ₪ לכל אחד משני המתלוננים, ע.ת 1 עודד קלימי וע.ת 2 יצחק מזרחי.
מצורף בזאת טפסי פרטי ניזוקים.
הפיצוי ישולם ב-5 שיעורים, חודשיים, שווים ורצופים החל מיום 5.6.2019.
מזכירות בית המשפט מתבקשת לשלוח לנאשם את שוברי הפיצוי לכלא דקל אגף 4.
ניתן בזאת צו להשמדת המוצג - סמים, וזאת בכפוף לחלוף תקופת הערעור.
ניתן בזאת צו להשבת המוצגים עגלה, פלאפון ושאר רכוש הגנוב, לבעלים.
מבטל את דיון ההוכחות שהיה קבוע ליום 19.10.2015 בפני כב' השופט ד' בן טולילה.
/
העתק מההחלטה ישלח לכב' השופט ד' בן טלילה. המאשימה מתבקשת לוודא ביטול זימון העדים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי.
ניתן והודע היום כ"ד תשרי תשע"ו, 07/10/2015 במעמד הנוכחים.
5
|
ד"ר יובל ליבדרו, שופט |
