ת"פ 45288/10/15 – מדינת ישראל נגד נ ר
|
||
בית משפט השלום קריית גת |
|
ת"פ 45288-10-15
11 יולי 2016 |
בפני: כב' השופטת נגה שמואלי-מאייר |
1
בעניין: |
מדינת ישראל
|
|||
|
|
המאשימה |
|
|
נ ג ד |
|
|||
|
נ ר
|
|
|
|
|
|
הנאשמת |
|
|
נוכחים:
2
ב"כ המאשימה - עו"ד יסמין מור ועו"ד רותם לוגסי.
הנאשמת ובאת כוחה - עו"ד שני פרגון.
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
הנני מורה על ביטול ההרשעה מיום 8/12/15 ועל יסוד הודאת הנאשמת, אני קובעת כי הנאשמת ביצעה את המיוחס לה בכתב האישום המתוקן.
ניתנה והודעה היום ה' תמוז תשע"ו, 11/07/2016 במעמד הנוכחים.
|
נגה שמואלי-מאייר , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין ללא הרשעה
1. הנאשמת
הודתה במסגרת הסדר טיעון בכתב אישום מתוקן, המייחס לה עבירה של תקיפה הגורמת חבלה
של ממש בבן זוג, לפי סעיף
2. במסגרת ההסדר הוסכם כי הצדדים יעתרו במשותף לכך שהנאשמת לא תורשע, ויוטלו עליה עונשים של צו מבחן למשך שנה וחתימה על התחייבות להימנע מביצוע עבירה.
3
3. בהתחשב בהודאת הנאשמת, שיש בה משום קבלת אחריות וחסכון בזמן שיפוטי; וכן בהתחשב בעובדה שהנאשמת נעדרת עבר פלילי, בשים לב לתיקונים המשמעותיים בכתב האישום, לחלוף הזמן ולהמלצתו החיובית של שירות המבחן ובשים לב לעמדת המאשימה, האמונה על האינטרס הציבורי, בשאלת ההרשעה, אני מוצאת לנכון לכבד את ההסדר.
4. אשר על כן, אני נמנעת מלהרשיע את הנאשמת וגוזרת עליה את העונשים הבאים:
א. הנאשמת תחתום על התחייבות כספית על סך 750 ₪ שלא לעבור עבירה בה הודתה לתקופה של שנה מהיום. אם לא תיחתם ההתחייבות תוך 7 ימים, תיאסר הנאשמת למשך 10 ימים.
ב. ניתן בזאת צו מבחן של שירות המבחן למשך שנה מהיום.
העתק מגזר הדין בדחיפות לשירות המבחן.
לאור נסיבותיה האישיות של הנאשמת ומצבה הכלכלי, הנני פוטרת אותה מתשלום אגרת הסניגוריה הציבורית, ככל שזו טרם שולמה על ידה.
העתק ההחלטה ישלח לסניגוריה הציבורית.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי.
ניתן והודע היום ה' תמוז תשע"ו, 11/07/2016 במעמד הנוכחים.
|
נגה שמואלי-מאייר , שופטת |
