ת"פ 45136/07/16 – מדינת ישראל נגד ניקולאי סטוליארוב
בתי המשפט |
||
בית משפט השלום קריית גת בשבתו באשקלון |
|
מ"ת 45145-07-16
04 אוגוסט 2016 |
בפני: כב' השופטת דינה כהן |
1
|
ת"פ 45136-07-16 |
בעניין: |
מדינת ישראל |
||
|
|
המבקשת |
|
נ ג ד |
|
||
|
ניקולאי סטוליארוב (עציר) |
|
|
2
|
|
המשיב |
נוכחים:
ב"כ המבקשת עו"ד אבי פרנקו
ב"כ המשיב עו"ד זייצב
המשיב הובא באמצעות שב"ס
מתורגמנית לרוסית הגב' פדידה
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
הוסכם כי קיימות ראיות לכאורה ועילה למעצר לנטען כנגד המשיב על פי כתב אישום שלפיו ביצע עבירות של פציעה בנסיבות מחמירות ותקיפה הגורמת חבלה של ממש כלפי המתלונן.
אין מחלוקת כי קיימת אף עילה למעצר הן משום נסיבות המעשה וטיבו והן נוכח עברו הפלילי של המשיב.
באשר לשאלה האם ניתן להבטיח את תכלית המעצר בחלופות עותרת ב"כ המשיב להורות לשרות המבחן להגיש תסקיר מעצר שיבחן אפשרויות טיפוליות לאור בעיית התמכרות לאלכוהול כפי הנראה ולכך מתנגד ב"כ המבקשת מן הטעם שלא בכל מקרה יורה בימ"ש לשרות המבחן להגיש תסקיר בפרט כאשר עסקינן בנסיבות שבפנינו בהינתן עוצמת העילה המצדיקה כבר עתה להורות על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים.
אף שעמדת המבקשת בענייננו סבירה והגיונית עדיין אאפשר למשיב למצות טיעוניו לעניין בדיקת חלופות אפשריות הגם שספק אם במקרה דנן ניתן להבטיח את תכלית המעצר בחלופה.
3
לכן הנני קובעת דיון נוסף ליום 7.9.16 שעה 09:00 בפני כב' השופט אמיר דהאן, (זאת לאור צאתה של ב"כ המשיב לחופשה עד סוף הפגרה).
לדיון יוזמן תרגום לרוסית.
ניתנה והודעה היום כ"ט תמוז תשע"ו, 04/08/2016 במעמד הנוכחים.
|
דינה כהן , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
נקבע למענה לאישום ליום 21.8.16 שעה 10:30 בפני בבימ"ש באשקלון (ככל שב"כ הצדדים יתנו הסכמתם לכך, ניתן יהיה לקיים באותו מעמד דיון מקדמי בנוכחות רל"ת לכיש).
הנאשם יובא ע"י שב"ס.
יוזמן תרגום לרוסית.
מועד זה בלבד ייסרק לתיק העיקרי.
4
ניתנה והודעה היום כ"ט תמוז תשע"ו, 04/08/2016 במעמד הנוכחים.
|
דינה כהן , שופטת |
