ת"פ 38551/01/20 – מדינת ישראל נגד גיא וטורי
ת"פ 38551-01-20 מדינת ישראל נ' וטורי
|
|
1
בפני |
כבוד השופט דרור קלייטמן
|
|
בעניין: |
המאשימה
|
מדינת ישראל באמצעות ב"כ עו"ד בר נמרי - לשכת תביעות פ"ת |
|
נגד
|
|
|
הנאשם |
גיא וטורי באמצעות ב"כ עו"ד טלי חזום |
|
|
|
גזר דין |
רקע
1. הנאשם הורשע על יסוד הודאתו בעובדות כתב האישום מתוקן בעבירות של החזקת סם שלא לצריכה עצמית בהתאם לסעיף 7(א)+7(ג) רישא לפקודת הסמים המסוכנים (נוסח חדש) תשל"ג- 1973 (להלן: "הפקודה"). נטילת חשמל בגניבה בהתאם לסעיף 400 לחוק העונשין, תשל"ז-1977. גידול, ייצור והכנת סם מסוכן בהתאם לפקודה. החזקת כלים להכנת סם שלא לצריכה עצמית בהתאם לסעיף 10 רישא לפקודה.
2. בהתאם למתואר בכתב האישום המתוקן, כשנה עובר למתואר, הנאשם חיפש דירה גדולה דיה שתתאים לגידול סם מסוכן. לבסוף, התקשר הנאשם עם אחר שזהותו ידועה למאשימה בחוזה שכירות, ולן בדירה מדי פעם.
3. בתאריך 7.1.20 בוצע צו חיפוש בדירה על ידי המשטרה. בדרכם לפתח הדירה הבחינו השוטרים בנאשם בחדר המדרגות מיד לאחר שיצא מהדירה והודיעו לו על צו החיפוש. לאחר שנכנסו השוטרים לדירה הבחינו כי הנאשם גידל והפיק סמים מסוכנים מסוג קנבוס במעבדה לייצור סמים שבנה בחדרי הדירה. הנאשם הקים את המעבדה כאשר בתוכה נמצא ציוד מקצועי ומשוכלל שכלל בין היתר מערכות חשמל ואוורור, אדניות, מפוחים, מזגנים, מדי טמפרטורה ולחות, חומרי דישון רבים, אביזרי תאורה, שני משקלים אלקטרונים.
2
4. לצרכי הקמת המעבדה התחבר הנאשם לחוטי ההזנה שבארון החשמל באמצעות מעקף המונה והתחברות ישירה לנתיכי חברת החשמל שבארון המבטחים בחדר המדרגות, כאשר דרך קופסת הנתיכים נכנס לתוך הדירה ללוח פרטי בתוך הדירה וממנו התפצל ל-4 חדרי הגידול. בנסיבות אלה נטל הנאשם חשמל במזיד ושלא כדין באמצעות החיבור, אשר דרכו הזין את חדרי הגידול השונים וגרם לחברת החשמל לנזק בשווי 27,143.42 ₪.
5. בהמשך לאמור לעיל ובאותן הנסיבות, גידל הנאשם במעבדה 290 שתילים של סם מסוכן מסוג קנבוס במשקל כולל של כ- 4.3 ק"ג כפי שיפורט להלן:
א. בחדר 1- 186 שתילים במשקל כולל של 779.67 גרם נטו.
ב. בחדר 2- 34 שתילים במשקל כולל של 640.26 גרם נטו.
ג. בחדר 3- 41 שתילים במשקל כולל של 1188.81 גרם נטו.
ד. בחדר 4- 29 שתילים במשקל כולל של 1769.42 גרם נטו.
6. בהמשך לאותן הנסיבות, החזיק הנאשם בדירה בסמים מסוכנים מסוג קנבוס וחשיש שלא לצריכתו העצמית כפי שיפורט להלן:
א. על שולחן בסלון הדירה בקבוקון ובתוכו 5 מ"ל סם מסוכן מסוג Delta9-Tetrahydrocanabinol.
ב. על שולחן בסלון הדירה סם מסוכן קנביס במשקל 3.71 גרם נטו.
ג. בארון בין הסלון למטבח הדירה סם מסוכן מסוג חשיש במשקל 3.11 גרן נטו.
ד. בחדר האמבטיה במקומות שונים, סם מסוכן מסוג קנבוס במשקל כולל של 1200 גרם נטו.
ה. בתוך תיק מחשב בסלון הדירה, סם מסוכן מסוג חשיש במשקל 26.23 גרם נטו.
7. הסדר הטיעון כלל את הודאתו של הנאשם, הרשעתו ושליחתו לקבלת תסקיר ולבקשת ההגנה הופנה לממונה על עבודות שירות. המאשימה הצהירה כי עמדתה העונשית היא ענישה בדמות מאסר בפועל אך ישובו לשוחח לאחר קבלת התסקיר.
תסקיר שירות המבחן
8. בעניינו של הנאשם הוגשו שני תסקירים מטעם שירות המבחן.
3
9. בתסקיר הראשון שהתקבל בתאריך 16.12.21, מתאר שירות המבחן כי מדובר בנאשם בן 41, אב לילד בן 9, עובד כשף במסעדה המתגורר עם אמו בפתח תקווה. לחובתו הרשעה קודמת בגין ביצוע עבירה שעניינה החזקת אגרופן או סכין שלא כדין בגינה נידון למאסר על תנאי. בהתייחסותו לביצוע העבירות לוקח אחריות חלקית על מעשיו אולם מבטא חרטה וצער על מעשיו. הומלץ על דחיית מועד הדיון בשל הבעת מוטיבציה ראשונית להשתלב בטיפול.
10. בתסקיר המשלים שהוגש ביום 10.4.22, שירות המבחן דיווח כי בתקופת הדחייה המשיכו בקשר רציף עם הנאשם ועם גורמי הטיפול ביחידה להתמכרויות. הנאשם השתלב ביחידה במהלך ינואר 2022, כאשר הטיפול כלל טיפול פרטני חד-שבועי ומסירת בדיקות שתן פעמיים בשבוע. מגיע בקביעות לטיפול הפרטני ולבדיקות השתן, אשר העידו על הימנעות משימוש בסמים. ביום 6.4.22 נערכה וועדת אבחון טיפול במהלכה הנאשם תיאר כי אינו זקוק לטיפול בתחום ההתמכרויות ופנה לטיפול במטרה להוכיח שאינו סובל מבעיה בתחום ההתמכרויות ועל מנת שבית המשפט יתחשב בכך בגזר דינו. נוכח התובנה שמגלה באשר לנזקקותו הטיפולית, הוחלט על הפסקת הטיפול בעניינו ביחידה להתמכרויות ולפיכך שירות המבחן לא בא בהמלצה טיפולית - שיקומית בעניינו.
חוות דעת הממונה על עבודות שירות
11. בחוות הדעת שהתקבלה נקבע כי הנאשם מתאים לביצוע עבודות שירות.
טיעוני הצדדים
12. בטרם שמיעת הטיעונים מטעם ההגנה העידה הגב' יהודית אודט אבוקסיס - אמו של הנאשם. הרחיבה בתיאור אישיותו ותכונותיו החיוביות של הנאשם ולטענתה המעשים המיוחסים הינם בגדר מעידה חד פעמית. בעדותה סיפרה כי הנאשם סעד את אביו בבית החולים עד פטירתו ותיארה כי העבירות בוצעו על רקע מצבו הנפשי והקושי הכלכלי איתם התמודד באותה העת. ביקשה להתחשב באמור בעת גזירת עונשו.
4
13. ב"כ המאשימה, עו"ד בר נמרי, הגישה לבית המשפט רישום פלילי של הנאשם (ת/1) וכן תמונות מחומר הראיות (ת/2). הפנתה לערכים החברתיים המוגנים בביצוע העבירות, למידת הפגיעה המצויה ברף הגבוה של העבירות ולפוטנציאל הנזק. על סמך פסיקה שהגישה ביקשה לקבוע מתחם עונש הולם הנע בין 12 ל-36 חודשי מאסר. ציינה כי לחובתו של הנאשם הרשעה בגין החזקת סכין משנת 2020. הפנתה לאמור בתסקירי שירות המבחן והצביעה על כך שלא עבר טיפול משמעותי ומסוכנתו הנשקפת ממנו לא פחתה. עתרה כי העונש לא יפחת מ-14 חודשי מאסר לצד ענישה נלוות וחילוט האופנוע.
14. ב"כ הנאשם, עו"ד טלי חזום, טענה כי העבירות בוצעו לפני כשנתיים וחצי, הנאשם שומר על ניקיון מסמים ומצבו הכלכלי קשה. הטיפול באביו החולה הוביל למצבו הרגשי ואף הגביר את שימושו בסמים. הפנתה לאמור בתסקירי שירות המבחן והדגישה את החרטה והצער שביטא הנאשם על מעשיו. טענה כי לא דבק בנאשם דפוס עברייני, ואין אינדיקציה בחומר הראיות לביצוע עבירות סחר. יתר על כן, הפנתה לפסיקה וטענה כי תחתית מתחם הענישה הינו 4 חודשי מאסר בעבודות שירות.
15. הנאשם במסגרת זכותו למילה האחרונה אמר את הדברים הבאים: "אני עברתי כברת דרך עם כל מה שקרה לי. אני פגעתי במשפחה שלי ובסובבים שלי. בכל דרך. במיוחד בבן שלי פגעתי הכי הרבה. אני חושב שעצם העובדה נכון אני הולך לעבודה וחוזר הביתה אבל עדיין איך שהוא אני עדיין כלוא בתוך עצמי עם כל הסיפור הזה, סוחב את זה יום יום ומרגיש את זה כל הזמן. חוץ מלעבוד ולחזור הביתה אין לי עוד מה לעשות".
דיון והכרעה
מתחם העונש
16. הערך החברתי המוגן אשר נפגע כתוצאה מהעבירה אותה ביצע הנאשם הינו שמירה על בריאות הציבור והצורך להילחם בתופעת גידול הסמים בשל הנזקים החברתיים שנגרמים בעטיה. כאשר נאמר כבר רבות על ידי בתי המשפט השונים, לרבות בית המשפט העליון, בדבר חשיבות המלחמה בתופעה זו. ריבוי כתבי האישום בעניין הקמת מעבדות סמים, מצביע על כך כי מדובר בתופעה נפוצה ומחובתו של בית המשפט להעביר מסר מרתיע וברור נגדה. כמו כן, פגע הנאשם בערך של שמירה על רכוש הציבור בכך שגנב חשמל.
5
17. באשר לרף הפגיעה בערך המוגן יש להצביע על היקף המעבדה שכללה 4 חדרי גידול מצוידים בציוד רב, ובהם 290 שתילים של סם מסוכן מסוג קנבוס במשקל כולל של 4.3 ק"ג. כאשר לצורך הפעלתה של המעבדה נגנב חשמל בשווי של למעלה מ27,000 ₪. כך גם נתפס במקומות שונים בדירה סם מסוכן מסוג חשיש וקנבוס במשקל של כ-1,233 גרם נטו ובקבוקון נוסף המכיל סם מסוכן בנפח של 5 מ"ל.
18. בבחינת הנסיבות הקשורות לביצוע העבירה יש להצביע על פוטנציאל הנזק הקיים בהפצת סם, כאשר פוטנציאל זה מצוי לא רק בסם שהתפתח וגדל אלא בכמות הגדולה מאד של שתילים שהיה בה משום אפשרות להפקת סם רב נוסף.
19. נקבע על ידי בית המשפט העליון כי על בית המשפט לתת חלקו במאבק בהפצת הסמים בדרך של ענישה מרתיעה. למשל בע"פ 2000/06 מדינת ישראל נגד וייצמן (20.7.06), קבע בית המשפט העליון כי: "המאבק בנגע הסמים מחייב כי ההתייחסות לכל החוליות בשרשרת המסתיימת בהגעת הסם לציבור תהא מחמירה ועל כל מי שמהווה חוליה מחוליית השרשרת לדעת כי הוא נוטל על עצמו את הסיכון שבנשיאה בעונש המשקף את חומרת העבירות שביצעו ואשר משקף את הנזק שבמעשיהם לחברה".
20. דווקא לנוכח שינויים בחוק בכל הנוגע לסם מסוג קנבוס מצא בית המשפט העליון להדגיש את חשיבות ענישת העוסקים בגידול או הפצת סם מסוג זה. בע"פ 2596/18 כפיר זנזורי נגד מדינת ישראל (12.8.18), קבע כבוד השופט עמית כי: "ריבוי המקרים המובאים לפנינו בעת האחרונה - של גידול, ייצור והפקת קנבוס לשם הפצה ומכירה, כמו גם הפצה ומכירה של קנבוס תוך שימוש באפליקציית ה'טלגראס', מעוררים את התחושה, הגם שאינה מגובה בסטטיסטיקה או במחקר אמפירי, כי המדיניות שבאה לידי ביטוי בחוק הסמים המסוכנים (עבירת קנס מיוחדת - הוראת שעה), התשע"ח-2018 (שתחולתו ביום 1.4.2019) - זלגה שלא בטובתה למחוזות אחרים. צרכנים ומשתמשים ואנשים נורמטיביים, שבעבר לא היו נכונים ליטול על עצמם סיכון להסתבך בעולם הפלילי, נכונים כיום לילך צעד נוסף ולהפוך למגדלים ולסוחרים בסם. זאת, מתוך תפיסה שגויה כי מדובר ב"סמים קלים", ובהינתן הטכנולוגיה המאפשרת מכירה והפצה קלה ו"סטרילית" של סמים".
6
21. רק לפני מספר ימים, במסגרת ע"פ 126/22 מדינת ישראל נ' פלוני ( 27.4.22), חזר בית המשפט העליון ונדרש לטענה בנוגע להתייחסות שונה לגידול סם מסוג קנבוס וקבע כי: "הלכה מושרשת היא שבעבירות של ייצור והפקת סם מסוכן בכמות משמעותית, על הענישה להיות מחמירה ומרתיעה (ע"פ 2596/18 זנזורי נ' מדינת ישראל, פס' 8 [פורסם בנבו] (12.8.2018)). עבירות כאלו מעוררות "צורך בהטלת ענישה ממשית אשר תרתיע עבריינים פוטנציאליים מביצוען. זאת, בין היתר במטרה למגר את מעבדות הסמים הפועלות במדינה, המתפשטות כאש בשדה קוצים" (ע"פ 4387/20 מדינת ישראל נ' דרור, פס' 13 [פורסם בנבו] (8.2.2021)). כוחם של דברים אלו יפה גם ביחס לסם מסוג קנבוס, כבענייננו, שלגביו כבר נקבע כי "סחר בסמים הוא סחר בסמים. ידע כל מי שמהרהר בדרכים לעשיית כסף קל, כי מדיניות הענישה לא השתנתה ובית המשפט רואה בחומרה עבירות של סחר והפצה של סמים מסוכנים, גם סמים 'קלים', תוך הטלת ענישה משמעותית ומרתיעה. צרכנים ומשתמשים - ראו הוזהרתם" (עניין זנזורי, פס' 8; ראו גם: ע"פ 6299/20 חן נ' מדינת ישראל [פורסם בנבו] (4.2.2021))".
22. בבחינת מדיניות הענישה הנוהגת ניתן להצביע על מקרים דומים, לרבות אלו שהוצגו בפניי על ידי הצדדים, העוסקים בביצוע עבירה של גידול סמים במעבדה, כמפורט להלן:
א. רע"פ 666/20 רון עמרם נ' מדינת ישראל (3.2.20), המבקש הורשע על פי הודאתו בשתי עבירות של גידול, ייצור והכנת סמים מסוכנים ושתי עבירות החזקת סם שלא לצריכה עצמית. על פי כתב האישום המתוקן, המבקש שכר שתי דירות והקים בהן מעבדות לגידול סם מסוג קנבוס, ובחיפוש שנערך בהן נמצאו, בין היתר, ציוד לגידול סם; למעלה ממאה שתילי סם במשקל כולל של כעשרה ק"ג; וסם שחולק לשקיות במשקל כולל של כ-1.7 ק"ג. בית המשפט קבע כי מתחם העונש ההולם נע בין 15 ל- 36 חודשי מאסר. נעדר עבר פלילי, עבר הליך שיקומי. בית המשפט גזר על הנאשם 12 חודשי מאסר בפועל וענישה נלווית. ערעורו נדחה בבית המשפט המחוזי ובבית המשפט העליון.
7
ב. רע"פ 6987/13 אברמוב נגד מדינת ישראל (21.10.13), גידל שתילי קנביס במשקל 10 ק"ג, נקבע מתחם ענישה בעניינו של המבקש הנע בין שישה חודשי עבודות שירות לבין 24 חודשי מאסר בפועל, הודאה באופן מידי, נעדר עבר פלילי, שיתף פעולה עם שירות המבחן. נדון בבית המשפט השלום ל 12 חודשי מאסר בפועל. ערעוריו הן בבית המשפט המחוזי והן בבית המשפט העליון נדחו.
ג. עפ"ג 20592-10-20 מדינת ישראל נ' עידן יהושע (5.1.21), המערער הורשע על סמך הודאתו בעבירה של גידול סמים. על פי הנטען בכתב האישום, המערער הקים במחסן בחצר דירתו מקום לגידול סמים מסוכנים וגידל בו 60 שתילי סם מסוכן מסוג קנאביס במשקל של 10 קילוגרם, תוך שימוש בכלים מתאימים לגידול הסם. המשיב סובל מפגיעת גב וסורב מספר פעמים לקבלת רישיון לקנביס, לאחר הגשת כתב האישום קיבל רישיון. נעדר עבר פלילי, נקבע מתחם הנע בין 6 חודשי מאסר בעבודות שירות ל-24 חודשי מאסר בפועל. שירות המבחן המליץ על של"צ, בית המשפט דן אותו ל-140 שעות של"צ. בבית המשפט המחוזי עונשו הוחמר ל-10 חודשי מאסר בפועל בניכוי ימי מעצרו.
ד. עפ"ג 8650-04-15 שורץ נ' מדינת ישראל (22.12.15), נדחה ערעור של נאשם, אשר הורשע בגידול 146 שתילי קנבוס במשקל 2.69 ק"ג בחדר נסתר בביתו. בית משפט קמא קבע מתחם עונש הנע בין 6 ל-24 חודשי מאסר. על אף ששירות המבחן המליץ על אפיק שיקומי, הנאשם נידון ל-9 חודשי מאסר בפועל.
ה. רע"פ 7005/14 עידן דגן נ' מדינת ישראל (30.11.14), המבקש הורשע על פי הודאתו בעבירת גידול במעבדה בביתו סם מסוג קנבוס במשקל של 7,721 גרם, ובית המשפט השלום גזר ליו 10 חודשי מאסר בפועל ועונשים נלווים. ערעור שהגיש על חומרת העונש נדחה על ידי בית המשפט המחוזי וכך גם הבקשה לרשות ערעור.
8
ו. עפ"ג 10120-07-17 מדינת ישראל נ' ניר כהן (25.2.18), הנאשם הורשע על יסוד הודאתו שבאה לאחר ניהול הוכחות בגידול קנבוס במשקל של 2.850 ק"ג. נדון ל-6 חודשי מאסר בפועל, אשר ירוצו בדרך של עבודות שירות. המאשימה הגישה ערעור על קולת העונש וביקשה לגזור עליו עונש מאסר משמעותי בפועל. בית המשפט המחוזי קיבל את הערעור וקבע כי הנאשם ירצה 9 חודשי מאסר בפועל.
ז. ת"פ 33150-11-19 מדינת ישראל נ' אטיאס (14.7.20), הנאשם הורשע על יסוד הודאתו בגידול עשרות של שתילי קנביס במשקל של 9 ק"ג. בית המשפט קבע מתחם עונש הולם שנע בין 6 חודשי מאסר ועד 18 חודשים, לצד ענישה נלווית והשית עליו 7 חודשי מאסר בדרך של עבודות שירות.
ח. ת"פ 40204-09-19 מדינת ישראל נ' אשכנזי (12.12.21), הנאשם הורשע על יסוד הודאתו בגידול סם מסוכן במשקל של 8 ק"ג. בית המשפט קבע מתחם עונש הולם שנע בין 6 חודשי מאסר שיכול וירוצו בעבודות שירות ועד ל-18 חודשי מאסר לריצוי בפועל לצד ענישה נלווית.
ט. ת"פ 20310-01-20 מדינת ישראל נ' ברג (21.7.20), הנאשם הורשע על פי הודאתו בביצוע עבירת גידול סם מסוכן מסוג קנבוס במשקל של 15.644 קילו. נקבע מתחם ענישה שנע בין 4 חודשי מאסר ועד ל- 18 חודשי מאסר בפועל והושת עליו מאסר לתקופה של 3 חודשים בניכוי ימי מעצרו.
23. לנוכח כל האמור לעיל, אני קובע כי מתחם הענישה ההולם בנסיבות המקרה שבפניי נע בין 9 ל-18 חודשי מאסר בפועל לצד ענישה נלווית.
גזירת העונש
24. בכלל הנסיבות שאינן קשורות לביצוע העבירה, שקלתי לקולא את הודאת הנאשם, נטילת אחריות על מעשיו, חיסכון בזמן שיפוטי וכן בצורך בהעדת עדים. עוד נשקלו נסיבות חייו כפי שתוארו לעיל הן בתסקירי שירות המבחן והן בדברי באת כוחו, והעובדה כי בעת שביצע את העבירה בה הורשע בהליך זה, היה נעדר עבר פלילי. לציין כי לחובתו הרשעה מאוחרת בעבירה של החזקת סכין משנת 2020.
9
25. בעניינו של הנאשם התקבלו שני תסקירים, מהן ניתן ללמוד על נסיבות חייו והקשיים אותם חווה, כך גם אודות העובדה כי הנאשם לא פגש את בנו בן ה-9, המצוי עם אמו בספרד, כבר למעלה משלש שנים. עוד ניתן ללמוד כי בדיקות לגילוי סם שנערכו לו, התגלו נקיות משרידי סם. שירות המבחן מתאר כי הנאשם לקח אחריות חלקית על מעשיו וטען כי הסם גודל אך לצריכתו העצמית. הערכת שירות המבחן היא כי בלא מעורבות טיפולית, קיים סיכון להישנות עבירות נוספות מצדו של הנאשם בעתיד. הנאשם סבור כי אינו זקוק להמשך טיפול ובשל כך הפסיק את ההליך הטיפולי, אולם שירות המבחן סבור כי הוא זקוק לטיפול. שירות המבחן אף שקל את עמדותיו של הנאשם הנותנות לגיטימציה לשימוש מבוקר בסם מסוג קנאביס ואת שימושו האינטנסיבי לאורך השנים ומעריכים כי לנוכח פרמטרים אלו, רמת הסיכון מהנאשם לא פחתה והם אינם באים בהמלצה טיפולית- שיקומית בעניינו.
26. מצב דברים זה בו על פי הערכת שירות המבחן קיים מהנאשם סיכון להישנות עבירות באם לא יתגייס להליך טיפולי, כאשר נאשם זה נוטל אחריות חלקית בלבד בפני שירות המבחן ואינו נכון להמשיך בהליך טיפולי, אינו מאפשר למקמו בתחתית מתחם הענישה.
27. סברתי כי לנוכח כמות הסם שנתפסה, הרי שתחתית מתחם הענישה מאפשרת השתת עונש שאינו מאחורי סורג ובריח, אולם הנאשם לא נטל את ההזדמנות שניתנה לו לצורך כך ולכן לא ניתן לעשות זאת. מסיבה זו לא יכול הנאשם להלין על כך שהסתמך על שליחתו לקבלת חוות דעת ממונה וזאת מאחר ודבר זה נעשה לבקשת ההגנה, טרם התקבלו התסקירים וטרם נטענו טיעונים לעונש וזאת על מנת לאפשר לו את ההזדמנות לנצל הליך זה לטיפול מעמיק. אולם משזה לא נעשה, דינו של הנאשם לעונש מאסר מאחורי סורג ובריח.
28. לאחר ששקלתי את כל האמור לעיל, אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
א. 10 חודשי מאסר בפועל, בניכוי ימי מעצרו, בין התאריכים 7-16.1.20.
ב. 6 חודשי מאסר על תנאי למשך שלש שנים מהיום והתנאי הוא שלא יעבור עבירה על פקודת הסמים המסוכנים מסוג פשע.
ג. 3 חודשי מאסר על תנאי למשך שלש שנים מהיום והתנאי הוא שלא יעבור עבירה על פקודת הסמים מסוג עוון.
ד. קנס על סך 3,500 ₪ או 35 ימי מאסר תמורתו. הקנס ישולם בתוך 60 יום מהיום.
10
ה. 3 חודשי פסילת רישיון נהיגה על תנאי למשך שנתיים מהיום והתנאי הוא שלא יעבור עבירה על פקודת הסמים.
ו. צו להשמדת הסמים ולחילוט הציוד שנתפס.
הנאשם יתייצב לריצוי עונש המאסר בתאריך 25.6.22 בשעה 8:00 בבית הכלא "הדרים".
ערבויות המצויות בתיק המעצר ישמשו לצורך הבטחת התייצבותו לריצוי המאסר.
זכות ערעור בתוך 45 יום לבית המשפט המחוזי מרכז - לוד
ניתן היום, ז' אייר תשפ"ב, 08 מאי 2022, בנוכחות הצדדים.
