ת"פ 36920/02/21 – מדינת ישראל נגד רוני אנס ג'והרי
בית משפט השלום בקריות |
|
|
|
ת"פ 36920-02-21 מדינת ישראל נ' ג'והרי(עציר)
תיק חיצוני: 194852/2021 |
1
בפני |
כב' השופט יוסי טורס , סגן הנשיאה |
|
מאשימה |
מדינת ישראל
|
|
נגד
|
||
נאשם |
רוני אנס ג'והרי
|
|
החלטה
|
בתיק זה ניתן גזר הדין ביום 14.9.21 ובהסכמת הצדדים נותרה שאלת המוצגים להכרעה מאוחרת. הטעם לכך היה ריבוי המוצגים והצורך לנסות לאתר את הבעלים טרם קבלת החלטה. משכך, הוריתי לנסות לאתר את בעלי הרכוש, לקבל את עמדתם בעניין ולהגיש הודעה מפורטת. להשלמת התמונה אציין כי הנאשם אינו טוען לבעלות ברכוש זה והותיר את השאלה מה ייעשה ברכוש לשיקול דעתי.
ביום 7.11.21 הגישה המאשימה טבלה ובה פורט הרכוש שנתפס בצירוף עמדת בעלי העסקים, ככל שניתן היה לקבלה. ביום 8.12.21 הגישה המאשימה השלמה לטבלה.
המאשימה ביקשה שאוציא צו כללי ביחס למוצגים, בין היתר לאור עמדת חלק מבתי העסק וכן בשל הקושי המעשי לשייך כל פריט ופריט לבעליו.
לאחר ששמעתי את טענות הצדדים וקיבלתי את עמדת חלק מבעלי העסקים אני מורה כדלקמן:
א. רכוש שבעליו זוהה להנחת דעת המאשימה - יושב לבעלים על פי בקשתו. ככל שהבעלים אינו מעוניין בהשבתו - הרכוש יחולט והמדינה תנהג בו בהתאם לשיקול דעתה תוך ניסיון לכבד את בקשת הבעלים.
ב. רכוש שבעליו לא אותר לאחר שקידה ראויה - יחולט לטובת אוצר המדינה.
המזכירות תמציא ההחלטה לצדדים.
2
ניתנה היום, י"א טבת תשפ"ב, 15 דצמבר 2021, בהעדר הצדדים.
