ת"פ 35346/04/16 – מדינת ישראל נגד ל ג
בית משפט השלום בנתניה |
||
ת"פ 35346-04-16 מדינת ישראל נ' ג ת"פ 27569-06-16 |
|
05 יוני 2017 |
1
|
לפני כבוד השופט עמית פרייז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשמת |
ל ג
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד ניסים סוסי
הנאשמת וב"כ עו"ד פבל רוזנברג
[פרוטוקול הושמט]
גמר דין
הנאשמת הורשעה על פי הודאתה, בביצוע עבירות של איומים, תקיפה סתם של בן זוג והפרת הוראה חוקית אשר בשלב הטיעונים לעונש הציגו הצדדים הסדר טיעון.
מדובר ב-2 אירועים שהתרחשו בחודש אפריל 2016, באירוע הראשון בעקבות ויכוח בין הנאשמת לבין אימו של הגרוש שלה, הוא המתלונן, היא קיללה אותה נמרצות והתקרבה אליה וכאשר המתלונן חסם בגופו את הנאשמת, ביקש ממנה לעזוב את הדירה של הוריו, הנאשמת סטרה בפניו ואז עזבה את המקום תוך שאיימה שתגיש עליו תלונת סרק למשטרה. לאחר יומיים אף סיכלה הסדר ראיה של ילדיהם המשותפים עם המתלונן.
2
כעולה מתסקיר שירות המבחן ומדברי הצדדים מדובר באירועים שאינם מאפיינים את דרכה של הנאשמת, והצדדים בעקבות שירות המבחן מבקשים לסיים תיק זה בצעד החריג של אי הרשעה. יצוין כי התסקיר מעלה אף פגיעה קונקרטית הצפויה לעתידה של הנאשמת ככל שתורשע, והעבירות נמצאות בנסיבות אשר ניתן לסבול בצעד החריג של אי הרשעה. אדרבה כאשר הצדדים לא הסתפקו באמצעים המומלץ על ידי שירות המבחן של צו מבחן אלא הוסיפו התחייבות להימנע מהרשעה ושל"צ בהיקף של 100 שעות.
אשר על כן, אני קובע כי הנאשמת ביצעה את המיוחס לה בשני התיקים, אך מבטל את הרשעתה בכל המיוחס לה. אני מחייב את הנאשמת לבצע 100 שעות עבודה לתועלת הציבור וזאת בהתאם לתוכנית אשר שירות המבחן יגיש לאישורי תוך 45 ימים מהיום. בנוסף, אני מחייב את הנאשמת לחתום על התחייבות בסך של 2,000 ₪ לפיה תמנע במשך שנה מהיום מלעבור את אחת העבירות בהן הודתה.
כמו כן ניתן בזאת לנאשמת צו מבחן למשך שנה.
העתק הפרוטוקול יועבר לשירות המבחן.
זכות ערעור לבית-המשפט המחוזי בלוד בתוך 45 יום.
הפרוטוקול יתויק בשני התיקים.
ניתנה והודעה היום י"א סיוון תשע"ז, 05/06/2017 במעמד הנוכחים.
|
עמית פרייז , שופט |
הוקלדעלידיסופיהעטיה
