ת"פ 32841/05/16 – מדינת ישראל נגד אנסטסיה גרינצוב
בית משפט השלום בנתניה |
||
ת"פ 32841-05-16 מדינת ישראל נ' גרינצוב(עציר) ת"פ 50045-06-16 |
|
22 נובמבר 2016 |
1
|
מ"י 27275-05-16 מ"ת32855-05-16 מספר פל"א 201954/2016
|
|
לפני כבוד השופט עמית פרייז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל |
||
נגד
|
|||
הנאשמת |
אנסטסיה גרינצוב (עציר)
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד אלמוג בן חמו
הנאשמת וב"כ עו"ד רויטל קוצר מטעם הסניגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשמת הורשעה על פי הודאתה, במסגרת הסדר טיעון, בביצוע עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש, והפרת הוראה חוקית, איומים והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.
2
האירוע המרכזי התרחש בחודש מאי 2016, כאשר במהלך ויכוח בין הנאשמת לשותף שלה לדירה, היא שברה כוס זכוכית, נטלה שבר משברי הכוס, התנפלה על השותף, וגרמה לו חתך בידו שהצריך אותו לתפרים. בגין כך נעצרה הנאשמת אך שוחררה לאחר זמן קצר בתנאים מגבילים כאשר כעבור מספר שבועות בחודש יוני 2016, הסתבר כי היא מפרה את התנאים המגבילים כך שאיננה נמצאת בכתובת מעצר הבית, ולאחר ששוטר שהגיע למקום ביקש לעצרה, היא נמלטה ממנו ולאחר שנעצרה קיללה אותו ואיימה עליו.
הצדדים הניחו בפני הסדר טיעון אשר הינו סביר בנסיבות הענין וכולל בעיקרו עתירה למאסר בפועל לתקופה לא קצרה יחסית למי שזו הסתבכות הראשונה, עם זאת ההסדר כולל את הנסיבות לחומרה של כלל מעשיה, וטוב לדעת כי הנאשמת ניצלה את תקופת מעצרה עד כה והחלה להשתלב בהליכים טיפוליים אשר יש לקוות שתתמיד בהם גם לאחר שחרורה, וכך על רקע לעבירות שהינו צריכת אלכוהול מופרזת לא יהיה עוד רלבנטי.
בשים לב לכל האמור, אני גוזר על הנאשמת את העונשים הבאים:
א. מאסר בפועל של 10 חודשים החל מיום 22.6.16 ובקיזוז ימי המעצר 12.5.16 עד 29.5.16.
ב. מאסר על תנאי של 9 חודשים למשך 3 שנים מהיום, והתנאי הוא שלא תעבור עבירת אלימות מסוג פשע.
ג. מאסר על תנאי של 6 חודשים למשך 3 שנים מהיום, והתנאי הוא שלא תעבור עבירת אלימות מסוג עוון.
ד. מאסר על תנאי של 3 חודשים למשך 3 שנים החל מיום שחרורה ממאסר , והתנאי הוא שלא תעבור עבירת הפרת הוראה חוקית או הפרעה לשוטר במילוי תפקידו.
זכות ערעור לבית-המשפט המחוזי בלוד בתוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום כ"א חשוון תשע"ז, 22/11/2016 במעמד הנוכחים.
|
עמית פרייז , שופט |
הוקלדעלידיסופיהעטיה
