ת"פ 29975/06/15 – מדינת ישראל נגד אילן קרואני
בית משפט השלום בנתניה |
||
ת"פ 29975-06-15 מדינת ישראל נ' קרואני תפ 40513-02-16
|
|
29 מרץ 2017 |
1
|
|
|
לפני כבוד השופט עמית פרייז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
אילן קרואני
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד רוני אלסטר
הנאשם וב"כ עו"ד מירי כהן מטעם הסניגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
נוכח הודאתו, הריני מרשיע את הנאשם במיוחס לו בכתבי האישום המתוקנים.
ניתנה והודעה היום ב' ניסן תשע"ז, 29/03/2017במעמד הנוכחים.
|
עמית פרייז , שופט |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
2
הנאשם הורשע על פי הודאתו, במסגרת הסדר טיעון, בביצוע עבירות של החזקת נכס חשוד כגנוב (2 עבירות), גניבה על ידי מציאה והונאה בכרטיס חיוב. מדובר באירועים שהתרחשו בחודש מרץ 2015 כאשר באחד מהם הנאשם מצא כרטיס אשראי וביצע בו שימוש למספר עסקאות שווי כולל של כ-2000 ₪ ביום בו מצא את הכרטיס. האירוע הנוסף מתיחס לחיפוש שנערך בביתו של הנאשם במהלכו נמצאו פרטי רכוש שונים חשודים כגנובים חלקם שוייכו אף לאירוע שבמהלכו נגנבו כאשר חלק ניכר מהרכוש הינו כזה שהנאשם לא יכול לעשות בו כל שימוש של ממש ללא מידע נוסף ובכלל.
בשים לב לנסיבות העבירות, וכן ליתר נימוקי הצדדים, הרי שהסדר הטיעון בסופו של יום עומד במתחם הסבירות, ועל כן הריני לאמצו.
סוף דבר אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
א. מאסר על תנאי של 6 חודשים למשך 3 שנים מהיום, והתנאי הוא שלא יעבור את אחת העבירות בהן הורשע או כל עבירה אחת מסוג עבירות רכוש.
ב. קנס בסך 5000 ₪, או 50 ימי מאסר תמורתו אם הקנס לא ישולם. הקנס ישולם ב-20 תשלומים חודשיים, שווים ורצופים, החל מיום 5.5.17 ובכל 5 לכל חודש עוקב. לא ישולם תשלום אחד במועדו - תעמוד כל היתרה לפרעון מיידי.
זכות ערעור לבית-המשפט המחוזי בלוד בתוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום ב' ניסן תשע"ז, 29/03/2017 במעמד הנוכחים.
|
עמית פרייז , שופט |
הוקלדעלידיסופיהעטיה
