ת"פ 25178/05/13 – מדינת ישראל נגד דני אדנה
בתי המשפט |
||
בית משפט השלום קריית גת |
|
ת"פ 25178-05-13
15 יולי 2015 |
בפני: כב' השופטת בכירה רובין לביא |
1
בעניין: |
מדינת ישראל
|
|||
|
|
המאשימה |
|
|
נ ג ד |
|
|||
|
דני אדנה
|
|
|
|
|
|
הנאשם |
|
|
2
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד - אביעד כ"ץ
הנאשם - בעצמו (הובא בצו הבאה) ובא כוחו עו"ד - דוגמן
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
מדובר במי שניתנו לו אינספור הזדמנויות לשתף פעולה עם הממונה, אף שהתביעה כל העת עותרת למאסר, לכשהתיצב סוף סוף אצל הממונה נדרש להמציא אישור פסיכיאטרי. הנאשם לא רק שלא מתייצב אצל הממונה על מנת להמציא את האישור , אלא גם לא מתייצב לדיונים בבית המשפט, והיום שוב הובא בצו הבאה. בתיק כבר נמצאים 5 חוות דעת של הממונה בהם בקשות לקבל המסמכים החסרים.
בנסיבות אלה, לא ניתן ליתן בו אמון יותר. אולם הואיל ולדבריו האישור של הפסיכיאטר מוכן ויש רק ליטול אותו ממשרד הפסיכיאטר ולהעבירו לממונה, כדי להבטיח שיעשה כן, ניתן לבטל הצו אך ורק אם יפקיד סכום של 10,000 ₪.
אם לא יעשה כן, ישאר במעצר למשך 24 שעות על מנת שהסניגור ידאג במשך תקופה זו ליטול האישור ממשרדי הפסיכיאטר ל מנת להעבירו לממונה, כדי סוף סוף תומצא חוות דעת ממונה על מנת שניתן יהיה להימנע ממאסר. יצוין, שגם שירות המבחן בסופו של דבר המליצו על מאסר אותו ישא בעבודות שירות ולכן התביעה אף חזרה בה מעתירתה ממאסר ומסתפקת במאסר בעבדות שירות , אולם בהעדר חוות דעת ממונה צפוי למאסר בכלא וחבל שכך .
3
לאחר שהאישור הפסיכיאטר יועבר לממונה ויקבע מועד נוסף למפגש או הממונה ימציא חוות דעת, ניתן יהיה להפחית את סכום הפיקדון. אם לא יעמוד בתנאים אלה - יתקיימו עתה טיעונים לעונש.
פ
ניתנה והודעה היום כ"ח תמוז תשע"ה, 15/07/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
