ת"פ 21716/01/15 – מדינת ישראל נגד אשרף טחימר
בית משפט השלום בעכו |
|
|
|
ת"פ 21716-01-15 מדינת ישראל נ' טחימר(עציר)
תיק חיצוני: 0-1340-20140-3361 |
1
בפני |
|
|
מאשימה |
מדינת ישראל
|
|
נגד
|
||
נאשם |
אשרף טחימר
|
|
החלטה |
לאחר קבלת הערת שב"ס בדבר מועד מעצרו של הנאשם, ולאור הסכמתה צדדים הנני מורה על תיקון סעיף ג לגזה"ד באופן שיתוקן מעוד מעצרו של נאשם, קרי מועד תחילת ריצוי עונשו ליום 5.1.15 ולא כפי שנרשם במקור.
בהתחשב בהודאת הנאשם, עמדת ב"כ המאשימה ומבלי להתעלם מחומרת העבירה, אני מחליטה להטיל על הנאשם את העונשים הבאים:
א. מאסר בפועל לתקופה של 10 חודשים.
ב. הנני מורה על הפעלת המאסרים המותנים כדלהלן -
מאסר מותנה בן 5 חודשים אשר הושת על הנאשם במסגרת ת.פ. 43187-03-14 (ת/2).
מאסר מותנה בן 6 חודשים אשר הושת על הנאשם במסגרת ת.פ. 17106-12-13 (ת/3)
2
מאסר מותנה בן 3 חודשים אשר הושת על הנאשם במסגרת ת.פ. 29573-06-11 (ת/4).
ג. המאסרים המנויים בסעיפים א ו- ב לעיל ירוצו כך, ששלושת המאסרים המותנים ירוצו במצטבר למעט חודש אחד אשר יהיה בחופף. המאסרים המותנים המופעלים ירוצו בחופף למאסר אשר הושת בסעיף א לעיל.
סה"כ ירצה הנאשם 13 חודשי מאסר וזאת החל מיום מעצרו, 5.1.16.
ד. מאסר על תנאי לתקופה של 6 חודשים למשך 3 שנים מיום שחרורו והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור בתקופה זאת עבירת רכוש מסוג עוון ויורשע עליה בדין.
ה. מאסר על תנאי לתקופה של 10 חודשים למשך 3 שנים מיום שחרורו והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור בתקופה זאת עבירת רכוש מסוג פשע ויורשע עליה בדין.
ו. מאסר על תנאי לתקופה של 4 חודשים למשך 3 שנים מיום שחרורו והתנאי הוא כי הנאשם לא יעבור בתקופה זאת עבירת איומים או עיברת הפרת צו בימ"ש ויורשע עליה בדין. "
המזכירות תשלח העתק ההחלטה לצדדים ולשב"ס.
ניתנה היום, כ"ה כסלו תשע"ו, 07 דצמבר 2015, בהעדר הצדדים.
