ת"פ 21187/08/16 – מדינת ישראל נגד דמיטרי קדיוליץ',אברהם חלילי קלימי לא בעניינו,שלמה חלילי קלימי לא בעניינו
|
||
בית משפט השלום קריית גת - בשבתו בבימ"ש אשקלון |
|
ת"פ 21187-08-16 29 נובמבר 2017 |
בפני: כב' השופטת נועה חקלאי |
1
בעניין: |
מדינת ישראל
|
המאשימה |
|
נגד |
|
||
|
.1.דמיטרי קדיוליץ' (עציר) .2.אברהם חלילי קלימי לא בעניינו .3.שלמה חלילי קלימי לא בעניינו
|
הנאשמים |
|
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד נופר לוי ומתמחה רפי עמוס
הנאשם 1 באמצעות שב"ס ובא כוחו עו"ד בני גריקו
2
הכרעת דין
על
יסוד הודאת הנאשם, אני מרשיעה אותו בביצוע עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש,
תגרה במקום ציבורי ואיומים בניגוד לסעיפים
ניתנה והודעה היום י"א כסלו תשע"ח, 29/11/2017 במעמד הנוכחים.
נועה חקלאי, שופטת |
3
גזר דין
1. הנאשם
הורשע על פי הודאתו בביצוע עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש, תגרה במקום ציבורי
ואיומים בניגוד לסעיפים
4
2. על פי עובדות כתב האישום ביום 11.2.14 באולם "טרויה" בצומת בני דרום, תקף נאשם 1 את נאשם 3 בכך שדחפו באמצעות ידיו בחוזקה. בהמשך הותקף הנאשם על ידי נאשמים אחרים, לאחר מכן נאשם 1 תקף את נאשם 3 בכך שהכה אותו בפניו. בהמשך השתתפו כל שלושת הנאשמים בתגרה. לנאשם 1 נגרמו חבלות בדמות המטומה בעין ימין, לנאשם 3 נגרמה חבלה בדמות המטומה במצח, בהמשך איים הנאשם בפני השוטרים בפגיעה בנאשמים 2-3 בכך שאמר לשוטר שיזיין אותם וחבל שלא לקח סכין כי היה דוקר אותם.
3. הנאשם יליד 1986 ולחובתו 10 הרשעות קודמות לרבות בעבירות אלימות. תלוי ועומד מאסר מותנה בר הפעלה.
4. דין והלכה פסוקה הם כי, ככלל, יכבד בית המשפט את ההסכמות אליהן הגיעו הצדדים במסגרת הסדר טיעון, וזאת כל עוד שיקולי התביעה סבירים וההסדר מאזן באופן ראוי את האינטרסים שעל הפרק.
5. לאחר ששקלתי את מכלול השיקולים, את העובדה שהנאשם בחר לקחת אחריות ולהודות באשמה בהזדמנות ראשונה, את עברו הפלילי, את טיעוני הצדדים לעונש, את חלקם של הנאשמים האחרים בפרשה כעולה מכתב האישום שהוגש גם נגדם, מצאתי כי ההסדר סביר ומאוזן, על כן מצאתי לנכון לכבד את ההסדר.
6. לאור כל האמור , אני גוזרת על הנאשם את העונשים הבאים:
א. מאסר בפועל לתקופה של 8 חודשים. ה מאסר ימנה מהיום.
ב. מורה על הפעלת מאסר מותנה בן 8 חודשים שפי שהוטל על הנאשם בתיק 25524-05-13 בבית משפט השלום באשדוד ביום 20.10.13 וזאת לריצוי בחופף למאסר שהוטל בתיק זה.
למען הסר ספק, על הנאשם לרצות בסך הכל 8 חודשי מאסר מהיום.
ככל שהנאשם היה עצור בתיק זה, ינוכו ימי מעצרו מימי המאסר שהוטלו בתיק זה.
ג. גוזרת על הנאשם 4 חודשי מאסר אשר ירוצו במידה והנאשם יעבור מן העבירות בהן הורשע בתיק זה תוך 3 שנים מיום שחרורו.
5
ד. הנאשם יחתום על התחייבות כספית בסך 3,000 ₪ להימנע מביצוע עבירה מן העבירות בהן הורשע והכל תוך שנתיים מיום שחרורו.
ההתחייבות תחתם במזכירות בית משפט עוד היום. לא יחתום הנאשם כאמור, יאסר למשך 15 יום.
ה. מורה על הפעלת התחייבות בסך 2,500 ₪ עליה חתם הנאשם בתיק 25524-05-13. ההתחייבות תשולם ב- 10 תשלומים. תשלום ראשון לא יאוחר מיום 1.10.18.
ו.
ז. ככל שקיים פיקדון בבית משפט בתיק שפרטיו נמסרו על ידי ב"כ הנאשם או בתיק המעצר הקשור אליו, תקוזז ההתחייבות שהופעלה מתוך הפיקדון בכפוך לכך שאין כל מניעה חוקית לקיזוז הפיקדון.
ככל שיש מוצגים יושמדו, בגמר ההליכים כנגד כל הנאשמים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי בבאר שבע.
ניתנה והודעה היום י"א כסלו תשע"ח, 29/11/2017 במעמד הנוכחים.
|
נועה חקלאי, שופטת |
הוקלדעלידידניאלזזון
