ת"פ 15734/12/15 – מדינת ישראל נגד נימר נעראנה
בית משפט השלום בנצרת |
||
ת"פ 15734-12-15 מדינת ישראל נ' נעראנה
|
|
06 אפריל 2016 |
1
|
בפני כב' השופטת עדי במביליה - אינשטיין
|
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
נימר נעראנה
|
||
נוכחים:
מטעם המאשימה: עו"ד רון בר זיו
הנאשם: הובא וע"י ב"כ עו"ד חליליה
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
מתירה לנאשם לחזור בו מכפירתו.
מורה על תיקון כתב האישום כמבוקש.
כתב האישום המתוקן מהיום מתקבל בזאת ומסומן ב/2.
המזכירות תסרוק את כתב האישום המתוקן ב/2 ותצרפו לתיק בית המשפט.
ניתנה והודעה היום כ"ז אדר ב' תשע"ו, 06/04/2016 במעמד הנוכחים.
|
2
עדי במביליה - אינשטיין , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
על יסוד הודאתו, אני מרשיעה את הנאשם במיוחס לו בכתב האישום המתוקן ב/1.
ניתנה והודעה היום כ"ז אדר ב' תשע"ו, 06/04/2016 במעמד הנוכחים.
|
עדי במביליה - אינשטיין , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה נשוא כתב האישום המתוקן ב/1 שעניינה איומים.
הודאת הנאשם היתה על דרך הסדר טיעון, במסגרתו הגיעו הצדדים להסכמות גם באשר לענישה הראויה והם עותרים בפניי עתה לכבדו.
מחד אציין לחומרה מהות העבירה אותה עבר הנאשם, בשים לב לטיבה, אופייה ונסיבות ביצועה, אשר יש בה כדי לחתור תחת שלומו ובטחונו של הציבור בכלל ושל המתלוננים בפרט. עוד אציין כי לנאשם עבר מכביד הכולל 19 הרשעות קודמות בפליליים בעבירות אלימות, איומים, סמים ורכוש. הרשעתו האחרונה מיום 30.11.15. בעת ביצוע העבירה דנן היה מאסר מותנה תלוי ועומד כנגד הנאשם שלא הרתיעו.
מאידך, אציין לקולה הודאת הנאשם, לקיחת האחריות, עמדת המתלונן ונסיבותיו האישיות של הנאשם.
3
בנסיבות אלה מצאתי כי הסדר הטיעון הינו ראוי, אינו נוגד את תקנת הציבור, אינו חורג ממתחם העונש ההולם ולפיכך אני רואה לכבדו.
אשר על כן, הנני משיתה על הנאשם את העונשים הבאים:
1. אני מטילה על הנאשם מאסר בפועל למשך 7 חודשים.
2. הנני מורה על הפעלת עונש של מאסר למשך 4 חודשים כפי שנפסק על תנאי בבימ"ש שלום נצרת ביום 30.11.15 בת"פ 57924-02-14, וזאת כשחודש אחד ירוצה במצטבר והשאר בחופף לעונש המאסר שהוטל בתיק הנוכחי.
3. מתקופת המאסר בפועל הכוללת, למשך 8 חודשים, ינוכו ימי מעצרו של הנאשם מיום 30.11.15 עד היום.
4. אני מטילה על הנאשם מאסר לתקופה של 5 חודשים וזאת על תנאי למשך שלוש שנים שלא יעבור על העבירה בה הורשע.
5. הנני מחייבת את הנאשם לחתום על התחייבות בסך 2000 ₪, שלא יעבור, במשך 3 שנים מהיום, על העבירה בה הורשע. אם לא יחתום הנאשם על התחייבות כאמור תוך שבוע ימים, ייאסר למשך 7 ימים ומאסרו ירוצה במצטבר לכל מאסר אחר שהוא מרצה עתה.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום בבית משפט המחוזי בנצרת.
ישיבות ההוכחות הקבועות ליום 10.5.16 וליום 28.6.16 וליום 4.7.16 - מבוטלות. כל צד יודיע לעדיו. כן מבוטל זימון הנאשם באמצעות שב"ס למועדים אלה.
4
ניתן והודע היום כ"ז אדר ב' תשע"ו, 06/04/2016 במעמד הנוכחים.
|
עדי במביליה - אינשטיין , שופטת |
