ת"פ 13019/04/16 – מדינת ישראל נגד מאיר מכלוף מלול
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
ת"פ 13019-04-16 מדינת ישראל נ' מלול(עציר)
|
|
26 אוקטובר 2016 |
1
|
לפני כבוד השופט דניאל בן טולילה |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עו"ד כרמית כהן
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
מאיר מכלוף מלול (עציר) ע"י ב"כ עו"ד גיא זהבי
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בית המשפט טרם החליט באופן סופי בדבר שאלת שילובו של הנאשם במסגרת טיפולית "מלכישוע", יחד עם זאת ובלי קשר להחלטת בית המשפט, יש להצר על כך שהנאשם לא יכול למצות את ההליך אך בשל חסרון כיס, אשר על פי הנטען נוגע לתשלום עבור חודש אחד בלבד.
חזקה ששירות המבחן פועל באופן נמרץ להשיג את המימון, יחד עם זאת בצדק נטען כי הסכום בסך כ - 1,500 ₪ בטל בשישים אל מול התועלת לחברה היה והנאשם ייגמל. הדברים אמורים גם במונחים כספיים.
שמעתי את דברי ב"כ הנאשם בדבר אפשרות העברת הקצבה מהביטוח הלאומי, לה זכאי הנאשם, ישירות לקהילה הטיפולית וזאת בשיהוי של מספר ימים שיכול ויגיע לכל היותר עד חודש ימים.
בנסיבות האמורות לעיל, לא אסתום את הגולל על הליך הבחינה ואדחה את הדיון פעם נוספת, בטרם תתקבל ההחלטה.
אשר על כן, קובע לתזכורת במעמד ב"כ הצדדים בלבד ליום 10.11.2016 בשעה 09:00.
2
עותק החלטה זו יועבר לידי שירות המבחן למבוגרים, שמתבקש לבחון את אפיק המימון שהוצע על ידי ההגנה, או כל אפיק אפשרי אחר.
כמו כן, ככל שנותרו הליכים מקדמיים נוספים, בין אם פרוצדורליים ובין אם רפואיים הנדרשים לשילוב הנאשם בקהילה הטיפולית, יש להשלימם עד למועד הדיון הנדחה.
שירות המבחן יגיש תסקיר עדכון עד ליום 10.11.2016, המועד שבו תתקבל ההחלטה ביחס להמשך ההליכים בתיק, בין אם שחרורו של הנאשם לקהילה טיפולית ובין אם טיעונים לעונש.
ניתנה והודעה היום כ"ד תשרי תשע"ז, 26/10/2016 במעמד הנוכחים.
|
דניאל בן טולילה , שופט |
