ת"פ 11396/09/14 – מדינת ישראל נגד אליהו בשטח
בית משפט השלום בנתניה |
||
ת"פ 11396-09-14 מדינת ישראל נ' בשטח
|
|
25 אפריל 2017 |
1
|
לפני כבוד השופט עמית פרייז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
אליהו בשטח (לשעבר קשת)
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד אלמוג בן חמו
הנאשם וב"כ עו"ד רועי לנג מטעם הסניגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
נוכח הודאתו, הריני מרשיע את הנאשם במיוחס לו בכתב האישום המתוקן בת.פ. 11396-09-14 וכן במיוחס לו בכתב האישום בת.פ. 13572-04-16.
ניתנה והודעה היום כ"ט ניסן תשע"ז, 25/04/2017 במעמד הנוכחים.
|
עמית פרייז , שופט |
[פרוטוקול הושמט]
2
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו, במסגרת הסדר טיעון, בביצוע עבירות של היזק לרכוש במזיד, והטרדה באמצעות מתקן בזק .
האירוע הראשון התרחש בחודש מאי 2014, כאשר הנאשם שלח למי שהיתה איתו בקשר זוגי קצר מספר רב של מסרונים וכן ניסה ליצור קשר עימה, וזאת למרות שהבהירה לו שאינה מעוניינת להמשיך להיות איתו בקשר . לאחר שהמתלוננת פנתה למשטרה הנאשם אף יצר עימה קשר טלפוני, ביקש ממנה לבטל את התלונה, ולאחר שניתקה את השיחה שלח לה מסרונים . בשלב מסוים שלח לה מסרון ממנו עולה כי לכאורה הוא מתכוון להתאבד.
האירוע השני התרחש בחודש דצמבר 2015 כאשר הנאשם ביקש לצאת מחניון, ולאחר שסורבה בקשתו לשלם במזומן בשטר של 200 ₪, הנאשם פרץ את מחסום החניון וגרם לו נזק של 1000 ₪.
בשים לב לנימוקי הצדדים, ובדגש על כך שבסופו של יום הנזק הרכושי ממעשיו של הנאשם לא היה רב, כאשר התנהלותו כלפי המתלוננת לא הגיע לרף של מעשי אלימות, והמדובר בתקופה ישנה יחסית, סברתי כי הסדר הטיעון הינו סביר, ועל כן הריני לאמצו.
סוף דבר אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
א. הריני מורה על הארכת תקופת המאסר המותנה של 4 החודשים מת.פ. 22871-01-12 וזאת למשך שנתיים נוספות החל מהיום.
3
ב. הנאשם יחתום על התחייבות בסך 3000 ₪ להימנע במשך שלוש שנים מהיום מלעבור את אחת העבירות בהן הורשע או עבירה של איומים. לא יחתום על ההתחייבות, ייאסר למשך 7 ימים.
זכות ערעור לבית-המשפט המחוזי בלוד בתוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום כ"ט ניסן תשע"ז, 25/04/2017 במעמד הנוכחים.
|
עמית פרייז , שופט |
הוקלד על ידי סופיה עטיה
