ת"פ 10223/06/16 – מדינת ישראל נגד מרק שנקר,גיא טפילצקי
|
||
בית משפט השלום קריית גת |
|
ת"פ 10223-06-16 ת"פ 46895-12-15 (נוער אשקלון) 06 יולי 2017 |
לפני כב' השופטת ד"ר נגה שמואלי - מאייר, סגנית נשיאה |
1
|
מדינת ישראל
|
||
|
|
המאשימה |
|
נ ג ד |
|
||
|
.1 מרק שנקר .2 גיא טפילצקי
|
|
|
2
|
|
הנאשמים |
נוכחים:
באת כח המאשימה - עו"ד ענת גוש חלב.
הנאשם 1 ובא כוחו - עו"ד שרון וקנין.
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
(נאשם 1)
1. הנאשם הורשע
על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון בכתב אישום מתוקן, המייחס לו עבירה של סחר בסם
מסוכן בצוותא חדא, לפי סעיפים
2. הנאשם צירף
תיק נוסף, ת"פ 46895-12-15 (בימ"ש לנוער אשקלון), במסגרתו הורשע בכתב
אישום מתוקן המייחס לו עבירה של פגיעה בפרטיות, לפי סעיף
3. במסגרת ההסדר הוסכם כי הצדדים יעתרו במשותף לעונשים של 6 חודשי עבודות שירות, מאסרים מותנים, קנס, פסילה מותנית וחתימה על התחייבות להימנע מביצוע עבירה.
4. בהתחשב בהודאת הנאשם, שיש בה משום קבלת אחריות וחיסכון בזמן שיפוטי; וכן בהתחשב בעובדה שהנאשם נעדר עבר פלילי, בשים לב לתיקונים המשמעותיים בכתבי האישום ולחלוף הזמן, אני מוצאת לנכון לכבד את ההסדר, שהינו סביר בנסיבות העניין ומאזן נכונה בין האינטרס הציבורי לאינטרס האישי של הנאשם.
3
אציין עוד
כי מצאתי לאמץ את ההסדר גם בהתחשב בהוראות תיקון 113 ל
5. אשר על כן, אני גוזרת על הנאשם את העונשים הבאים:
א. 6 חודשי מאסר שירוצו בעבודות שירות, בניכוי ימי המעצר.
בהתאם לחוות דעת הממונה, הנאשם יבצע את עבודות השירות בבית אבות באשדוד, ברח' הרב ניסים 17, בימים א'-ה', בין השעות 08:00-16:30.
על הנאשם להתייצב לריצוי המאסר ביום 27/8/17, בשעה 08:00, במפקדת גוש דרום של שב"ס ביחידה לעבודות השירות, אלא אם הממונה על עבודות השירות יודיע לו על מועד תחילה אחר.
מוסבר לנאשם כי עליו לעמוד בתנאי העבודה, וכי כל הפרה של תנאי עבודות השירות עלולה להביא להפסקה מנהלית של העבודות ולריצוי יתרת התקופה במאסר ממש.
שימת לב הממונה על עבודות השירות לעתירתו של הנאשם לביצוע עבודות השירות בעיר אשקלון, עיר מגוריו וכן לעתירתו לביצוע עבודות השירות במקום עבודה אחר שאיננו בית אבות, וזאת בהינתן לגילו הצעיר.
העתק גזר הדין בדחיפות לממונה על עבודות השירות.
ב. מאסר מותנה למשך 6 חודשים, אשר יופעל אם תוך תקופה של 3 שנים מהיום הנאשם יעבור כל עבירת סמים מסוג עוון.
ג. מאסר מותנה למשך 12 חודשים, אשר יופעל אם תוך תקופה של 3 שנים מהיום הנאשם יעבור כל עבירת סמים מסוג פשע.
ד. קנס בסך 1,000 ₪, או 10 ימי מאסר תמורתו.
הקנס יקוזז מסכום ההפקדה שהופקדה בקופת ביהמ"ש במסגרת תיק המעצר מושא תיק זה וזאת ככל שלא קיים עיקול על כספים אלו. היתרה תושב למפקיד.
4
ה. הנאשם יחתום על התחייבות כספית על סך 2,500 ₪ שלא לעבור כל עבירה מן העבירות בהן הורשע וזאת לתקופה של 3 שנים מהיום. אם לא תיחתם ההתחייבות תוך 7 ימים, ייאסר הנאשם למשך 10 ימים.
ו.
אני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה למשך 4 חודשים, וזאת על תנאי
שלא יעבור כל עבירה בניגוד ל
6. ניתן בזאת צו להשמדת המוצג - סמים, בכפוף לחלוף תקופת הערעור.
7. מכשיר טלפון הנייד שנתפס מסוג אייפון6 יושב לנאשם.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי.
ניתן והודע היום י"ב תמוז תשע"ז, 06/07/2017 במעמד הנוכחים.
|
ד"ר נגה שמואלי - מאייר, שופטת סגנית נשיאה |
הוקלדעלידילירזביטון
